Herečka Vlastina Svátková je známá svou křehkou vizáží, štíhlounkou postavou a obličejem porcelánové panenky. Jedna jediná její fotka s vyrýsovanými svaly na bříšku pevném jako skála proto na sociálních sítích vyvolala pořádnou pozornost, protože takhle hlavní hrdinku filmu Můj příběh či GangsterKa rozhodně diváci neznají. Pevné, zdravé tělo bez kontrolování váhy a stresu z jídla. Pracuju na tom,“ uvedla na instagramu.

Slavná plavovláska si v minulosti prošla poruchou příjmu potravy, konkrétně bulimií, kterou odstartovala v šestnácti letech neomalená poznámka jejího tehdejšího partnera o tom, že má velký zadek. Tuto nemoc se jí však podařilo překonat a dokonce se o tom rozepsala v jedné ze svých knih. Jako herečka však musí na svůj zevnějšek stále dbát, jenže tentokrát vede cesta k pozitivnímu tělesnému obrazu přes pravidelný pohyb.

Video
Video se připravuje ...

Herečka Vlastina Svátková: S o 7 let mladším přítelem ji to sekne! Markéta Reinischová

Herečka se totiž rozhodla zlepšit svou postavu cvičením! „Co jsem začala cvičit, vážím tak o tři kila víc. A cítím se o 100% líp,“ libuje si Vlastina nyní. „Pět let mi trvalo, než jsem se zase přinutila vystoupit z komfortní zóny a koupila si vstup do posilovny. Jen na měsíc, abych na sebe netlačila. A pak na další měsíc. A už je to závislost. Totální.“ V hashtagu pak doplnila všeříkající slova „jen, že se mi taky nechtělo“.

Svátková je tak jistě velkou motivací nejenom pro své fanoušky, ale i pro své herecké kolegy a kolegyně. Ukazuje, že cesta ke zdravě štíhlé postavě sice není snadná, ale s patřičným odhodláním a díky poctivé dřině ve fitness centrech je možné jí dosáhnout. „Vypadáš skvěle,“ reagovala v komentářích na její božskou postavu například herečka a spisovatelka z leknutí Jana Bernášková (42). A rozhodně s ní nelze nesouhlasit, uznejte sami...

Fotogalerie
57 fotografií