Narozeninový koncert k padesátinám Dary Rolins měl obrovský úspěch. Zpěvačka vyprodala celou O2 arenu a před obřím publikem zazpívala největší hity své kariéry. Nechyběla ani píseň Nebo Peklo Raj, kterou dala dohromady s Tomim Popovičem a kdysi ji zpívali jako duet.

Jenomže jak už jsme informovali, namísto Tomiho se s ní na pódiu objevila zpěvačka Tina, což Tomiho pořádně naštvalo. Po koncertě jí ale prý i tak poslal osobní gratulaci.

Slohovka plná urážek

„Osobní gratulaci? Já bych jeho dost nechutnou slohovou práci, kterou mi poslal, plnou výčitek a urážek, nazvala jinak, ale protože mě to u Tomiho vlastně vůbec nepřekvapilo, neřeším. Doporučila bych mu vyměnit psychiatra a dát se konečně do zenu. Nechápu, že může být tak talentovaný člověk tak nenávistný a dlouhodobě frustrovaný. Na jeho místě bych se soustředila na rodinu a na to, co získal, ne na to, co ztratil,“ nešetřila ho zpěvačka pro Topky.sk.

»Mě odstřihla, ale moji hudbu zpívá!«

Tomi posléze zareagoval s tím, že ho „hysterická a urážlivá“ reakce Dary překvapila. „Asi ji vytrhlo z permanentního zenového stavu, že jsem si dovolil konstatovat pravdivé skutečnosti o tom, že já jsem na její koncert pozván nebyl, ale moje hudba ano,“ vyjádřil se.

Proč ho nepozvala?

Po bouřlivé přestřelce přes média nyní zpěvačka konečně prozradila, proč vlastně Popoviče na koncert nepozvala. „Vůbec jsem si na něj ani nevzpomněla. Ale my tu písničku vlastně spolu nezpíváme už roky. Já ho registruju a samozřejmě vím, že je dokonalý autor, zpěvák, skladatel,“ prozradila zcela otevřeně pro televizi Markíza.

„Nemáme spolu ale žádný přátelský vztah, nejsme v kontaktu. Podobně jako si na píseň Party DJ taky nezvu Patrika na každé vystoupení. Jednoduše mi přišlo, jako spoluautorce a interpretce té písničky, že je to svobodná vůle, s kým si ji zazpívám, kde si ji zazpívám… Přišlo mi úplně malicherné celé to, co se potom stalo a dělo z jeho strany. Takže jsem to vlastně nepochopila,“ uzavřela zpěvačka.

Video
Video se připravuje ...

Drahé Vánoce, i cena cukroví stoupá! Detaily bitky u Dary a Nedvěda a krutá zima na Ukrajině. Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters

Fotogalerie
69 fotografií