„Tak drobná, přitom tak silná a statečná. Jsem na tebe tak pyšný, jak jsi to celé zvládla. Jsem šťastný za to, co společně máme. Trojka už je na světě a už se nemůžeme dočkat, až budeme všichni spolu. Miluji vás, rodinko moje,“ napsal Forejt na instagram v příspěvku, který se v pondělí večer objevil na instagramu jak jeho, tak i Evy Burešové.

Společně tak oznámili, že mají chlapečka. „Tak už jsem tu taky 15/8 2022, Tristan William Forejt.“ A jako jedna z prvních, kdo k miminku gratuloval, byla herečka Eva Decastelo. Ta si spolu s Evou zahrála v seriálu Slunečná.

Naopak v ZOO se zase s Burešovou vídá Štěpán Benoni, který ztvárňuje barmana Marka, nejlepšího kamaráda Viky, kterou hraje právě Eva. „Gratulace !!!!!!!“ napsal tak záhy na instagram herec.

„Moc gratuluji k miminku,“ radovala se spolu se slavným párem i krásná Alice Bendová. „Seš skvělá! Všichni jste! Krásné první i všechny ty další dny!“ napsala pak krásný vzkaz kolegyně Burešové z mnoha muzikálů - Míša Tomešová, jež se mimo jiné teď také v ZOO objevuje.

„Gratuluju, rodino,“ přispěchala s komentářem i Veronika Arichteva. Z hereckých tváří nezapomněly ani Adéla Gondíková, Patricie Pagáčová, Jana Plodková či Markéta Hrubešová.

Jelikož Burešová zazářila i na poli pěveckém, a dokonce si naposledy odnesla i Českého slavíka, ozvaly se i hudební hvězdy. „Boží,“ napsal písničkář Voxel. „Překrásná zpráva. Moc gratulujeme. Přejeme malému jen to nejkrásnější na cestě životem,“ nezapomněla ani zpěvačka Verony, Veronika Stýblová, sama maminka malého syna. „Gratulace, užívejte sžívání,“ zareagovala také zpěvačka a stříbrná Slavice Ewa Farna, jinak též dvojnásobná maminka.

„Jen to nejlepší všem 5 (doufám, že počítám dobře), gratuluji,“ blahopřála též modelka a zpěvačka Jitka Boho, která je též ve sladkém očekávání. S Evou se setkaly během show Tvoje tvář má známý hlas. Eva i Přemek už mají totiž každý jednoho potomka z předešlých vztahů, a tak dohromady je jich skutečně pět. A to nepočítáme psa...

A právě TV Nova, kde se Tvář vysílá a kde Burešová s Forejtem našli svou lásku a později oznámili světu fakt, že čekají miminko, se na instagramu také vyslovila: „Gratulujeme k narození potomka,“ napsali stručně.

Vřelejší bylo ale přání od firmy McDonald's, s níž Forejt nějakou dobu spolupracuje. „Milá Evo, milý Přemku, gratulujeme vám! Přejeme celé rodině hlavně hodně zdraví!“

Jen moderátorka Hlavních zpráv Eva Perkausová poslala své jmenovkyni pár srdíček. „Hlavně zdraví, lásku! Velká gratulace, rodinko!“ radoval se také moderátor Honza Musil a podobně přál i Míra Hejda, který páru vzkázal, aby si to užívali. 

VIDEO: Eva Burešová o druhém miminku

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o druhém miminku Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
84 fotografií