Plavovlasá sexbomba Hana Mašlíková se pyšní skutečně záviděníhodnou postavou, kterou v posledních několika měsících dotáhla k opravdové dokonalosti. Ke čtyřicátinám si totiž „dala“ účast na prestižní světové soutěži svalovců a svalovkyň Mr. Universe, kterou absolvovala v kategorii bikini fitness. A podařilo se jí dokonce vybojovat první místo, zlatou medaili. 

Své sošné tělíčko nyní předvádí na dovolené na ostrově Kypr, kam se odjela zrekreovat společně s manželem Andrém Reindersem (41), bývalým zápasníkem MMA, a synkem Andreasem (v srpnu 5). Tam vyfotila k nadšení mnoha svých fanoušků „jednu dovolenkovou 'prďkovou'“ momentku, která je u ní prý „už prostě tradice“. Je na ní zachycena zezadu a všem dává na odiv své vypracované pozadí.

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková po vítězství ve fitness soutěži: Ráda vzbuzuju respekt! David Turek, Elmer Carvalho

„Když to máš, tak to ukaž,“ zaznívá mezi komentáři často - stejně jako poklony před dechberoucí formou, k níž se Hanka postupně propracovala. Ostatně svaly Mašlíková poctivě tuží i během dovolené... Svým lajkem ji za to ocenila například módní návrhářka Blanka Matragi (69), modelky Eliška Bučková (32) a Aneta Vignerová (34), nebo třeba moderátorka Eva Decastelo (43).

Fotogalerie
85 fotografií