„Zpráva o mém zdravotním stavu: Jsem zdráv. A ještě něco: Kdybych neměl jednou či dvakrát do roka svůj oblíbený minikolaps, měl bych pocit, že se se mnou něco děje. Děkuju za vaše zbytečné starosti o mou osobu a mějte se skvěle,“ napsal na svou facebookovou stránku v úterý hodinu před polednem Jiří Suchý, aby naznačil, že už se po kolapsu cítí dobře. Přitom ještě v neděli mu do smíchu moc nebylo, musel totiž na chvíli do nemocnice. 

Nyní herec a divadelník prozradil, co jeho obtíže zřejmě způsobilo a jak to vlastně v neděli probíhalo... „Vysokej tlak, začal jsem se motat a hlava se mně začala točit, ztrácel jsem rovnováhu,“ přiznal v primáckém Showtime

„Ale už za tři hodiny mě pustili domů, poněvadž jsem už byl v pořádku. Holt jednou jsi dole, jednou nahoře,“ připomněl i známou píseň od Voskovce a Wericha.

Navíc ve středu večer už opět předstoupil před diváky a odehrál premiéru představení Černá kočka – bílý pes. Neuvažoval o tom, že by měl raději ubrat a premiéru přesunout? „Uvažoval, ale když jsem si uvědomil, že je to všechno vyprodané, tak jsem si říkal, že by to byla škoda. Zítra budu odpočítávat celý den a snad se dám dohromady, takže zítřejší představení už bude takové, jaké má být,“ vysvětloval Jiří. 

Naštěstí vše dobře dopadlo a představení proběhlo v pořádku, i když ne zcela podle představ Suchého. „Já jsem si to užil krásně a cítím se velmi dobře, jsem spokojenej, že jsem to dohrál – dneska mi totiž nebylo dobře. Měl jsem asi vysoký tlak, tak jsem rád, že se to toho představení moc nedotklo, i když trochu jo,“ odtajnil herec, že mu nebylo ani tentokrát úplně nejlépe.

Přesto má i s devíti křížky stále víc energie než jiní lidé, často i o polovinu mladší. Kde ji získává? „Já ji nikde neberu, mně se to udělalo samo. Tak toho využívám a zneužívám,“ dodal rozpustile v Showtime Suchý.

VIDEO: Kohoutová pojídala placentu! A Suchý v nemocnici prosil o odpuštění

Video
Video se připravuje ...

Kohoutová pojídá placentu! A Suchý v nemocnici prosí o odpuštění. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií