Co se přesně událo v bytě v osudný úterní večer, se lze jen domnívat. Jisté je, že mezi 22. hodinou a půlnocí na místě zasahovala záchranka a dokonce i policisté, aby následně Hanku Zagorovou převezli do Fakultní nemocnice na Karlově náměstí. Chvíli nato Štefanovi Margitovi na rodné Slovensko přišly špatné zprávy.

Ve středu měl s filharmonií naplánovanou zkoušku a ve čtvrtek velkolepý koncert v rámci oslav jeho 65. narozenin. „Pan Margita se ale dozvěděl špatnou zprávu, tak jsme dnes museli narychlo odletět z Košic domů. Proč, vám říci nemohu,“ řekl Blesku zpěvák Michal Kindl, se kterým se operní pěvec v pondělí ráno objevil ve Snídani s Novou. V tu chvíli by nikoho nejspíš nenapadlo, že vystoupení v rodných Košicích nevyjde.

Margita neváhal a soukromým letadlem se urychleně vrátil zpátky, aby byl se svojí Haničkou. Jeho první kroky vedly do nemocnice na transfúzní oddělení, kde se také zpěvačka už od mládí léčí s vážnou poruchou červených krvinek. Na zpěvákovi je na první pohled vidět trápení, které mu způsobily špatné zprávy ohledně jeho Hanky. Patrně měl za sebou probdělou noc. Přitom ještě několik hodin předtím seděl v jedné z košických restaurací a na facebooku se chlubil usměvavou fotkou své početné košické rodiny.

Ve středu odpoledne pak Štefan Margita poskytl vyjádření. „V důsledku přetrvávajících zdravotních obtíží byla zpěvačce Haně Zagorové doporučena několikadenní hospitalizace v nemocnici. Lékaři pracují na její rekonvalescenci a zpěvačka z nemocničního lůžka vzkazuje svým příznivcům: „Moji milí, od včerejšího večera jsem v nemocnici, protože můj zdravotní stav se nelepšil a přetrvávaly obtíže, spojené s postcovidovým syndromem. Páni doktoři, a vlastně úplně všechen personál, dělají všechno, abych byla zase v pořádku. Věřím, že je vše na dobré cestě a těším se na vás,“ zaslal Blesku Margita. Proč ale na místě zasahovala kromě záchranné služby i policie, zůstává nevyjasněné.

VIDEO: Skandál hvězdy Plačkové: Pustí ji na svobodu? A Matušková se vdala

Video
Video se připravuje ...

Skandál hvězdy Plačkové: Pustí ji na svobodu? A Matušková se vdala Bára Horáková

Fotogalerie
63 fotografií