Fanynky, které si ho oblíbily v seriálu Sestřičky a Modrý kód, kde hrál David Gránský talentovaného mladého doktora, musely konec seriálu oplakat. Jejich hrdina odešel do západu slunce (respektive na letadlo do Londýna) společně se svou seriálovou partnerkou v podání rusovlasé Natálie Halouzkové (20), a stejně tak zmizel z obrazovek i jeho představitel. Ne však na dlouho – co nevidět bude po boku Jasminy Alagič (32) moderovat show Česko Slovensko má talent a vrátí i v nějakém novém seriálu…

Tomu nasvědčuje razantní proměna, jíž si Gránský prošel. Usměvavý sympaťák známý i z divadelních prken (zazářil třeba v muzikálu Tarzan, Muž se železnou maskou či Cyrano) výrazně zkrátil účes, nechal se odbarvit. „Po pěti letech doktora Bojana nastal čas na změnu, na nový vzhled a novou roli,“ popsal svou změnu vizáže na sociální síti.

Již dříve naznačil, že ho čeká projekt, o kterém zatím nemůže moc mluvit veřejně – šušká se však, že by mohlo jít o nejnovější seriál FTV Prima, jehož pracovní název je zatím Zoologická. Tam bude hrát po boku Evy Burešové (28).

VIDEO: David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus!

Video
Video se připravuje ...

David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus! Kisa Císařová

Nebylo by to mimochodem poprvé, co by se Gránský potkal s Burešovou na place. Před téměř deseti lety spolu dvojice natáčela seriál Gympl s (r)učením omezeným. Tam byli zamilovaným středoškolským párem.

Kvůli nové roli si nechává Gránský růst také vousy, není prý však jisté, zda jeho postavě zůstanou. „Může se také stát, že ty ‚fousínky‘ nakonec v maskérně dají dolů, zjistí se, že to nefunguje. Já je tady držím jak blbec, vypadám jak Lojza a pak nebudou,“ smál se pro Super.cz. Co říkáte na jeho proměnu?

Fotogalerie
99 fotografií