Letos v únoru si Charlotte Ella Gottová založila instagram a všichni netrpělivě čekali na její příspěvky. Dvě fotky, které tenkrát přidala, ovšem zanedlouho z profilu smazala a ten až doteď opět zel prázdnotou. A to i přesto, že druhá nejmladší dcera Karla Gotta se může pyšnit 112 tisíci sledujícími. Na tuzemské poměry na prázdném profilu to lze považovat za velký úspěch.

V úterý odpoledne ovšem půvabná Charlottka po půl roce opět přidala další dva nové snímky. Na první fotce pózuje na útesu v Itálii, kde lze v pozadí rozpoznat nejbarevnější město Itálie, Manarolu. Jestli tam vyrazila s maminkou Ivanou Gottovou (45) a sestřičkou Nelly Sofií (13), není jasné. Jisté ovšem je, že z Charlotte roste skutečná kráska!

Je pravda, že Gottově dceři na snímku není vidět do tváře, protože je obličejem otočená směrem k italskému panoramatu, ovšem i tak její dívčí půvab nelze přehlédnout. Dlouhé hnědé vlasy, štíhlé tělo, na něm slušivý modrý crop top, bílá romantická sukýnka a v ruce kabelka krémové barvy dávají znát, že z Charlotte bude co nevidět dospělá žena, která jistě nebude mít o přízeň mužů nouzi. Není divu, že si fotky (na druhé fotce je jen záběr vodní hladiny) za pouhou hodinu vysloužily bezmála 12 tisíc lajků.

VIDEO: Dojemný dárek od Ivany Gottové fanouškům Karla (†80): Zveřejnila soukromé video!

Video
Video se připravuje ...

Dojemný dárek od Ivany Gottové fanouškům Karla (†80): Zveřejnila soukromé video! Facebook Karel Gott

Fotogalerie
72 fotografií