Přestože na dovolenou si většina z nás jezdí odpočinout a načerpat nové síly, pobyt moderátora Matěje Misaře v Chorvatsku se tomuto modelu lehce vymyká. To když společně se svou partnerkou Bárou, která dříve pracovala coby go-go tanečnice v jednom známém pražském klubu, vyrazil do Splitu… „Poslední rok jsem neměl možnost vypnout. Zasloužená odměna,“ liboval si před pár dny. Vzápětí ale bylo všechno jinak.

Záhy se mu totiž stalo něco nezáviděníhodného: Bolestivě se zranil! „Znáte to, když si jdete zaskákat s dětmi a zrakvíte si koleno? Ahoj Matěji, který sotva dokulhá k bazénu…“ posteskl si na sociální síti sympaťák, jenž až do loňského roku působil na televizní obrazovce po boku Gabriely Laškové (31) v hlavním zpravodajství. Po přechodu na formát CNN Prima News však z Primy odešel, zatímco Česká Miss pro rok 2013 tam působí dál.

VIDEO: Matěj Misař a jeho první focení se sexy přítelkyní!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Matěj Misař a jeho první focení se sexy přítelkyní! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Držme Matějovi palce, aby si i přes tuto nepříjemnost dovolenou užil. Koneckonců může namoženým vazům ve vodě pořádně odlehčit. A úlevu mu jistě poskytne i partnerka, co s ním letos oslavila již třetí narozeniny. „Rosteš mi do krásy a šedin, které soužití se mnou může, ale nemusí přinášet,“ vyznala se mu na instagramu 18. července, což je den, odkdy se Misař i přes svůj mladický zevnějšek počítá mezi osmadvacátníky.

Fotogalerie
46 fotografií