Stalo se to nejspíš kde komu – v obchodě si dotyčný člověk zakoupil nový kousek do svého šatníku, nadšeně v něm vyrazil hned na první akci… a až dodatečně zjistil, že zapomněl odstranit cenovku. Ty se už dávno na oděvy nelepí, ale naopak jsou na nich zcela nepřehlédnutelné… A přesně tenhle trapas se stal herečce Mahuleně Bočanové, kterou si dětští diváci zamilovali v pohádce Kouzelný měšec a ti starší zase v Ordinaci v růžové zahradě 2.

„Ten pocit, když jdete na nóbl večeři a číšník přiběhne s nůžkama, že vám visí na zádech cedulka!!! Chcípám!!! To jsem se moc neuvedla!!!“ bavila se vlastním karambolem herečka, která se s humorným společenským faux pas dokonce svěřila na sociální síti. Na rozdíl od většiny celebrit si totiž nehraje na něco, co není, a klidně na rovinu přizná, že i ona je jenom člověk. A ti chybují.

Bočanová dokonce i sdílela fotku oné cedulky na šatech, které podle všeho udělaly „za málo peněz hodně muziky“. Byly totiž až absurdně levné - dokonce zlevněné. „Jediný super je to, že je to velikost S. Hubnu! Nicméně 169,-, to asi Filip Vaněk neocení!“ zmínila známého stylistu našich celebrit.

VIDEO: Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení! 

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Ten se sice k šatům za necelé dvě stovky nevyjádřil, zato však Mahulenin talent udělat si ze sebe legraci všechny upřímně dostal. Zpěvačky Monika Absolonová (44) a Eliška Ochmanová (32) a herečky Jana Bernášková (40), Markéta HrubešováMonika Zoubková (44) ji všechny shodně zahrnuly smajlíky, kteří pláčou smíchy. „Hovado jako já!“ ohodnotila (samozřejmě v dobrém) svou hereckou kolegyni Alice Bendová (47) a dočkala se za svůj lehce vulgární kompliment celé řady lajků – mimo jiné právě i od Mahuleny.

Fotogalerie
31 fotografií