Ivana Wojtylová je především seriálová herečka, hrála v několika epizodách Vyprávěj nebo v detektivních seriálech Specialisté a Rapl. Ale její místo je prý na divadelních prknech. Dokonce se jedna hra, kde hraje, jmenuje Prsa.

„Rozhodně to nebyl ten první podnět, už dlouho jsem o operaci přemýšlela. Prsa dostala zabrat kojením, pak nemocí a samozřejmě věkem. Na druhou stranu jsem ve věku, kdy chci vypadat dobře a užít si to, tak proto jsem se odhodlala podstoupit plastickou operaci,“ řekla Blesku herečka, která je už trojnásobnou babičkou.

VIDEO: Herečka Ivana Wojtylová: V 58 letech plastika prsou!

Video
Video se připravuje ...

Herečka Ivana Wojtylová: V 58 letech plastika prsou! Markéta Reinischová

„Mám dospělou dceru, která má tři děti. O mé plastice se dozvěděli z médií a byli překvapení, ale pak řekli, že už jsem dost stará na to, abych věděla, co dělám, a že je to jen moje věc. Samozřejmě na moje nové trojky reagují i kolegové, kolegyně už méně,“ dodala se smíchem Ivana. Ta je vzdálenou příbuznou papeže Jana Pavla II. (†84).

„S tatínkem byli bratranci, takže jsem jeho neteří. Bohužel jsme se nikdy osobně nesetkali, ale v pokoji mám jeho slavnou fotku s holubem a jsem silně věřící,“ netají se Wojtylová.

Fotogalerie
12 fotografií