„A už opět v pracovním procesu. Hezkou neděli. Snad nám tady dnešek neproprší,“ napsala o víkendu bývalá první dáma na instagram k fotce, na které se svěřila do rukou šikovné profesionálky. A sluší jí to tak, že se člověku jen těžko věří, že by za tím byl jen dokonalý make-up, perfektní účes a dobré nasvícení. Herečka totiž v bílém župánku a s úsměvem od ucha k uchu vypadá vážně neskutečně!

„Tak tady vypadáte na 25. Taková kráska. Národní poklad, to říkám pořád,“ polichotila Havlové známá kuchařka Kamila Rundusová (31) alias Kamu. „Teda... woooow,“ zůstala při pohledu na fotku takřka v němém úžasu i Míša Kuklová (53), která sama posledních 30 let vypadá stále stejně. „Dášo...“ napsal dychtivě se zamilovaným emotikonem herec Václav Kopta (55).

Mezi fanoušky i kolegy se zkrátka slovy chvály nešetřilo a všichni byli nadšení z toho, jak mladistvě a sexy Dagmar Havlová vypadá. Někoho by až možná napadlo, kolik estetických zákroků už asi podstoupila, jiného zase, že herečka možná objevila kouzlo omlazovací aplikace, která byla jeden čas i mezi celebritami velice oblíbeným prostředkem, jak rychle a zadarmo docílit svěžího a bezchybného vzhledu bez ohledu na skutečný věk...

VIDEO: Tvoje Tvář: Dagmar Havlová jako host poroty!

Video
Video se připravuje ...

Tvoje Tvář: Dagmar Havlová jako host poroty! TV Nova

Fotogalerie
50 fotografií