Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

První gratulanti Bohdalové: 90 růží od Babiše, Absolonová po rozchodu, archivní snímky od Zelenkové

/
  • Celebrity gratulují Jiřině Bohdalové k narozeninám
    3. května 2021 ● 08:16

    Příležitost popřát Jiřině Bohdalové k 90. narozeninám si nenechala ujít řada osobností. Mezi prvními gratulanty byl premiér Andrej Babiš (66), který „nesmrtelné tetě“ předal kytici růží, nebo zpěvačka Monika Absolonová (44). A postupně se přidávaly i další a další hvězdy českého šoubyznysu...

  • 1.

    Kytice od premiéra

    Jiřině Bohdalové přibyl další úlovek do její rozsáhlé sbírky fotek s politiky. K 90. narozeninám jí totiž popřál premiér Andrej Babiš (66) a osobně jí předal kytici žlutých růží.

    „Moje nejoblíbenější herečka slaví 90. Jiřinko, hodně zdraví! Energie máš na rozdávání,“ poblahopřál Babiš oslavenkyni na twitteru a přidal i fotografii, která během jejich setkání vznikla.

  • 2.

    Absolonová děkovala za podporu

    Vzkaz a osobní blahopřání prostřednictvím sociálních sítí Jiřině Bohdalové poslala i zpěvačka Monika Absolonová (44). Hereckou stálici v instagramovém příspěvku označila za všestrannou osobnost s neuvěřitelnou energií.

    „Jiřinko moje milovaná, všechno nejlepší! Buďte zdravá, šťastná, spokojená,“ vzkázala Absolonová a Bohdalové kromě toho také poděkovala. „Je mi ctí se s Vámi občas potkat a jen Vás poslouchat. Nesmírně Vám děkuju za všechny Vaše vzkazy plné podpory, Vašich zkušeností, zkrátka důvěry… Děkuju,“ napsala zpěvačka s tím, že se těší na společné vaření.

    Monika Absolonová popřála Jiřině Bohdalové k 90. narozeninám.
    Autor: Instagram Moniky Absolonové

  • 3.

    Kerndl dojímal

    „Drahá Jiřinko, jsi pro mne Paní herečka, mistrovsky dokážeš zahrát jakoukoliv roli. Je to herecký koncert. Obdivuji Tě za tvoji neutuchající energii, životní optimismus, tvoji píli a především za to, že jsi žena, která má svůj šarm, stojící pevně nohama na zemi, jsi upřímná a lidská. Jsi jedinečná bytost. Přeji ti další krásné role, ať tě síla, zdraví a štěstí neopouští. Děkuji ti, že mohu patřit mezi Tvoje přátele. Krásné narozeniny,“ vzkázal jí skrze facebook hudebník Laďa Kerndl (75), a připojil archivní fotku se známou českou umělkyní.
  • 4.

    Zelenková žasla

    Zpěvačka Jitka Zelenková (70) se ve svém postu na instagramu pozastavila nad Jiřinou a jejím neutuchajícím životním elánem. „Vždycky, když se ocitnu ve Tvé blízkosti, říkám si: Sakra, jak to dělá? Jak to všechno zvládá? Kde bere tu neuvěřitelnou energii? Někdy si doopravdy myslím, že jsi fakt ta nesmrtelná teta. A víš co? Bylo by to skvělé, kdybys byla! K Tvým narozeninám Ti, milá Jiřino, přeji všechno, co si sama přeješ. A nám všem přeju, abys nás dál a dál bavila i dojímala svými rolemi. Mám Tě ráda!“ Na facebooku pak sdílela celou řadu společných fotografií z různých akcí, na nichž nechybí ani další hvězdy.
  • 5.

    Bouček vzpomínal

    Moderátor Libor Bouček (40) si liboval, že měl díky své práci na Primě v neděli večer „možnost s kamarády říct banální, ale neskutečně pravdivé prohlášení“: Máme rádi Jiřinku. Tak se totiž jmenovala upravená show, kterou moderoval. „Upřímně a s láskou. Je to setkání absolutně jedinečný, při kterým jde stranou sledovanost, engagement, a další měřítka televizního úspěchu. Měli jsme jediný cíl. Vytvořit velkou televizní oslavu pro diváky a Jiřinku. Něžně prolétnout tím, co dělala, a v čem excelovala. Ta sestava, co přišla do studia, je výjimečná. Ve všech ohledech. Je to jeden z večerů, kdy mi dojde, jaký štěstí v životě mám, že u toho můžu být. A pominu-li patos, je to setsakramentská sranda. Jak jsme u ní zvyklí.“
  • 6.

    Musil to oslavil

    „Dnešní den je dnem oslav. Jedno přání ráno a druhé večer. Jiřinku máme rádi! Moc rádi. K jejím dnešním krásným narozeninám přejeme hlavně zdraví!!! Všechno ostatní se dostaví tak nějak samo,“
    domnívá se Jan Musil (53), jenž zveřejnil na instagram fotku se známou umělkyní. Na snímku pózuje také jeho životní partner Jakub (31). „Jiřinko, buď zdravá, rozdávej úsměv, radost, štěstí a zůstaň tu s námi jako jedna tvoje role - NAVŽDY - NESMRTELNÁ,“ dodal modertor show Nebezpečné vztahy.
  • 7.

    Ridi gratuloval

    Se svou gratulací přispěchal také slavný kuchař Emanuele Ridi (47). „Vše nejlepší k tvým krásným kulatinám, 90, a děkuju za pozvání v programu Hobby naší doby,“ napsal stručně na svůj instagramový profil.

  • 8.

    Smolík také

    „Přátelé, měl jsem to štěstí se v životě potkat s touto dámou, která slaví krásné, kulaté narozeniny... Vše nej nej, Jiřinko,“ napsal na sůvj facebookoý profil také zpěvák Jakub Smolík (61), interpret hitů Jen blázen žárlí, Až se ti jednou bude zdát či Říkej mi táto.
  • 9.

    Hrubešová se přidala

    Ke gratulantům se připojila i herečka Markéta Hrubešová (49), kterou s Jiřinou Bohdalovou spojuje mimo řemeslo také láska k vaření. Však je také autorkou několika úspěšných kuchařek. „Milá Jiřinko, ať Vám to vaří a pálí tak jako doposud! Bylo mi ctí a doufám, že se zase brzy setkáme. Všechno nejlepší.“
  • 10.

    Morávková přála i za manžela

    Herečka Dana Morávková (49) na svém instagramu sdílela černobílou fotografii Jiřiny Bohdalové s popiskem „legendou už za svého života! Vše nejlepší k Vašim krásným narozeninám, paní Jiřinko! S úctou a obdivem Dana a Petr.“ Přání tak bylo jak od ní, tak i od jejího manžela Petra Maláska (56).

  • 11.

    Bebarová psala o fenoménu

    Morávková použila ve své gratulaci slova „legenda“, herečka a dabérka Tereza Bebarová (45) se nebála jiných superlativ. „Paní Bohdalová, Vy jste zkrátka fenomén. Obrovská gratulace k Vašim dnešním narozeninám! Ať žije Bohdalka!!!!“ napsala na sociální síť moderátorka pořadu Čas na TE.BE.
  • 12.

    Machálková nešetřila superlativy

    Ani zpěvačka Leona Machálková (53) nepatřila mezi gratulanty, co by byli skoupí na vzletná slova a lichotky. „Všechno nejlepší k narozeninám, milá Jiřinko... Úžasná, opravdová, plná radostného života, inspirující, naše milovaná...“ popisovala herečku, co slaví své neuvěřitelné kulatiny.

  • 13.

    Galerie

    Na to, jak šel čas s jednou z našich neojblíbenějších českých hereček, se můžete podívat do naší galerie.

    VIDEO: Táňa Dyková o setkání s Jiřinou Bohdalovou: Poslala mě do p*dele!

    Video
    Video se připravuje ...

    Táňa Dyková o setkání s Jiřinou Bohdalovou: Poslala mě do p*dele! FTV Prima

    Fotogalerie
    65 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 84

tulip: Ano,vyškrtli jste můj příspěvek,ale o tom.co kde tato paní sbírala za zbytky po rautech na Hradě????Dokument prý existuje.Kuchaři schovávali chlebíčky.

(04. 05. 2021 17:17)

Pollo: Gratuluji. Jste tu doma!

(04. 05. 2021 12:10)

Pollo: Máte vlastní tip na nějakou pomůcku?

(04. 05. 2021 12:08)

Pollo: U něj to z té h..y prostě nekontrolovaně tryská.

(04. 05. 2021 12:07)

Pollo: Paní Bohdalové lze přát hodně zdraví. Její kondice v tom věku je neuvěřitelná. Jinak ale..na estrády jsme doma nekoukali a jako herečku dramatických rolí ji nesnášíme. Názor jsem nezměnil ani v divadle. Pro mě ale je dokonalý Rákosníček. Geniální.

(04. 05. 2021 12:02)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy