Andrea Bezděková, která již nějakou dobu randí s hercem Markem Lamborou (25), na svém instagramu  sdílela snímek, ze kterého mrazí: docela spečený plast na externím reproduktoru. „Tož přátelé, přicházím s jednou užitečnou radou,“ hlásila dlouhonohá kráska, jejíž sociální sítě jsou obvykle spíše přehlídkou jejích snímků jak ze soukromí, tak i z oficiálních modelingových focení. Tentokrát se však se svými více než 100 tisíci followery podělila o nepříjemný zážitek, jenž se jí stal zároveň i cenným poučením.

„Nenechávejte ty spotřebiče (televizi, rádio, žehličky…) zapnutý, když odcházíte z domu. Byť jen do Žabky přes ulici. Kdyby totiž tahle dýmovnice v podobě repráčku zkratovala v mé nepřítomnosti… Tuším, že by to dopadlo hůř, než jen očmouzenou (kompletně celou!) kuchyní,“ domnívá se přitažlivá brunetka, která v době soutěže krásy mimochodem studovala Fakultu tělesné výchovy a sportu UK v Praze.

V komentářích se pak Bezděková na oplátku dozvěděla, že někteří její followeři mají s elektronikou podobné zkušenosti a ona že je „hrozně sexy a ještě k tomu umí super poradit“.

VIDEO: Misska Bezděková: Andreo, kdo je tvůj kluk? Lambora, nebo Mirai? 

Video
Video se připravuje ...

Misska Bezděková: Andreo, kdo je tvůj kluk? Lambora nebo Mirai? Markéta Reinischová,

Onen reproduktor měla podle svých vlastních slov už několik let a nikdy předtím s ním problémy nebyly. „Vždy mi byl velice věrným sluhou... Mám za to, že se zde sešlo víc faktorů,“ myslí si Andrea.

Měla tak obrovské štěstí, že zasáhla včas a z tavícího se reproduktoru nevzniknul například požár. Koneckonců její partner hraje miliardáře jenom ve veleúspěšné Slunečné na Primě, a ve skutečném životě si nejspíš nebude moct dovolit koupit ženě svého života nový byteček, kdyby přece jenom došlo k nejhoršímu…

Fotogalerie
39 fotografií