Řeč na to přišla během jejího hostování v televizní show 7 pádů Honzy Dědka. „Moji milenci byli idioti, ale bohužel nebyli milionáři,“ začala své vyprávění pěvkyně. „Jsem hrozně důvěřivý a hodný člověk, ale ve výsledku jsem já ta fúrie. Hodně vydržím, ale o to větší je to pak výbuch. Zažila jsem vztah, kdy miláček skončil ve spodkách na ulici a já po něm oknem házela kufry a svršky,“ šokovala Pecková.

Podobnou scénu zažila také na jevišti zlaté kapličky během zkoušek Carmen s režisérem Jozefem Bednárikem (†65). „Říkal mi, že strašně přehrávám. A já mu říkala, že ví houby, co se může stát,“ vzpomínala operní zpěvačka.

Profesionální kariéru sice před časem ukončila, ale občas si ještě zazpívá. „Ale ne velké opery, ne v operních domech. Už by mě čekaly jenom role babiček a tetiček, a to já prostě nemůžu,“ popsala své pocity. „Řekla jsem si, že všechno krásné bylo, dosáhla jsem nemalých met, ale chci se věnovat něčemu jinému. A tak jsem ukončila kariéru a začala se věnovat činohře,“ dodala Pecková. Jak zvládá lockdown? A jak funguje její poslední manželství na dálku? To vše prozradí v 7 pádech Honzy Dědka dnes ve 21.35 na Primě!

Má dceru a syna

Pecková je maminkou dvou dětí. S manželem má dceru Dorotheu, které bude letos 20 let. S bývalým partnerem, violoncellistou Alešem Kaspříkem (59) má syna Theodora (26).

Video
Video se připravuje ...

Proč Pecková s nikým nemluví? Její show Wanted míří za hranice! Wanted

Fotogalerie
15 fotografií