Od dob, kdy mladičká Markéta Hrubešová ve filmu Oznamuje se láskám vašim v roli Ulriky, velitelky Hitlerjugend, podléhala šarmu o deset let staršího Lukáše Vaculíka (58), uplynulo již hodně času. Ona však za tu dobu neztratila téměř nic ze svých půvabů. Dokázala to také teď, když nalezla staré časopisy, na jejichž titulce se kdysi objevila. Obálku magazínu Kino z roku 1988, kde pózovala jenom v bílých šatičkách a vzdor hluboce rozepnutým knoflíčkům vypadala jako nevinnost sama, objevila docela náhodou. „Začínám být sentimentální? Ba ne, jen trochu uklízím a nacházím,“ svěřila se svým followerům na instagramu.

Kromě Kina objevila i další skvost, časopis Voják, který byl podle ní „povinností na všech útvarech od Aše po Zakopané“. Na něm je k vidění ve stejných šatech, ty jsou ovšem tentokrát mokré, a pod nimi se jí jasně rýsují bradavky. Její první profi focení zkrátka stálo za to… „Mám pocit, že spousta mladých mužů v mém věku tuhle titulku pamatuje,“ dumala nad snímkem herečka. A jak se od mnohých svých fanoušků dozvěděla, v jejich paměti skutečně uvízla. „Byla jsi naší hvězdou,“ hlásili jí muži, co si ještě prošli povinnou vojenskou službou.

VIDEO: Markéta Hrubešová: Mám ráda dobré jídlo! 

Video
Video se připravuje ...

Markéta Hrubešová: Mám ráda dobré jídlo! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Na snímku bylo Hrubešové mimochodem pouhých šestnáct let a měla za sebou první krůčky v hereckém světě. „Možná jsem už začínala tušit, co bych v životě asi chtěla dělat,“ svěřila se Hrubešová, která se postavila společně s Vaculíkem před kameru i v seriálu Temný Kraj. Jenže o více než třicet let později… „A teď šup zpátky do současnosti a pěkně vyplnit přihlášku na školu s dcerou. Sice zatím ještě úplně netuší, co by ji bavilo, nicméně jedno ví jistě - herečkou být nechce. Tak hurá,“ dodala optimisticky kudrnatá dáma, co se poslední roky věnuje i vaření – a vydala několik úspěšných kuchařek.

VIDEO: Markéta Hrubešová se snoubencem: Pro róbu si došla odpoledne do půjčovny! 
Video
Video se připravuje ...

Markéta Hrubešová se snoubencem: Pro róbu si došla odpoledne do půjčovny! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií