Na konci září se brunetka dočkala vysněného potomka. Chlapečka s manželem Biserem Arichtevem (44) pojmenovali Luka Christo a dnes a denně jim přináší spoustu radosti. O svém náročném porodu, jenž skončil císařským řezem, se v minulosti párkrát okrajově zmínila a dále ho nerozváděla. V poslední době se i pod vlivem nebývale vysokého počtu těhotných a čerstvých maminek, zvláště ze sféry VIP, zrodil jakýsi trend porovnávání porodů, bolestí a soutěžení o titul nejlepší matky.

Arichtevě tento trend zřejmě hnul žlučí. Zúčastněné maminky skrze svůj instagram poprosila, aby toho nechaly. „Holky, přestaňme se předhánět v tom, kdo je víc matka. Kdo je jako větší hrdinka. Koho to víc bolelo. Pojďme se přestat vzájemně srovnávat a poměřovat, kdo dokázal porodit jakou váhu a hlavně JAK! Dyť to je děsný,“ povzdechla si hvězda ze Slunečné.

Video: Poslední scéna a konec. Takhle se Veronika Arichteva loučila í se Slunečnou

Video
Video se připravuje ...

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou FTV Prima

Sama musela před pěti měsíci ještě z nemocničního lůžka vyvracet předčasné závěry veřejnosti, že si císaře vybrala pro jeho bezbolestný průběh. „To, že se malej nakonec narodil císařem, neznamená, že jsem rodila plánovaným císařem. Několik hodin jsem se snažila rodit přirozeně a docela nám to šlo, ale pak vlastně pan doktor společně s náma rozhodnul, že to bude císařem, a já jsem za to moc ráda,“ uvedla tehdy.

Ve svém krátkém dopisu rodičkám zdůraznila, že všechny jsou hrdinky a „nejvíc mámy“ nezávisle na tom, jestli si prošly přirozeným porodem, nebo podstoupily císaře. „Poměřovat si pindíky můžem, až budou dospělí,“ dodala na závěr s humorem sobě vlastním. V komentářích pak některé překvapila přiznáním, že by do toho klidně šla ještě jednou. 

VIDEO: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
77 fotografií