Netušili, co mají od východní Afriky čekat, ale vrhli se do všeho po hlavě. „Rádi objevujeme nové, respektive staré kultury. S kmenem Hadzabe jsme se vydali na lov s luky a šípy, ty naše musel Jindřich vyrobit,“ prozradila muzikálová zpěvačka. „Jeden z místních už uloveného opeřence komplet hodil do ohně. Ještě teď si vybavuji, jak křupaly kostičky,“ pokračovala se smíchem Míša.

Zajeli si také na africké safari. „Zřejmě jsme trefili období páření, spousty fotek by patřilo do kategorie zvířecího porna,“ přiznala Nosková. Velkou dávku adrenalinu zažili při nočním výstupu na vulkán. „Cesta nahoru a dolů cca třináct hodin, bez jištění a s vědomím, že nedávno se tam propadl člověk do lávové řeky a přišel o obě nohy a ruce,“ popsala Míša, že to nebyla žádná procházka růžovým sadem.

Na závěr si ale přece jen dopřáli relax na ostrově Zanzibar, kde se neplánovaně setkali s dcerami zesnulého premiéra Stanislava Grosse (†45). „Úplně náhodou to vyšlo tak, že jsme tam byli poslední den a holky zrovna přicestovaly,“ okomentovala Nosková večeři s Natálkou (18), Denisou (21) a jejich matkou Šárkou Grossovou (51).

VIDEO: Nosková slaví 15 let v showbyznysu: Hvězdy jí poslaly gratulace!

Video
Video se připravuje ...

Nosková slaví 15 let v showbyznysu: Hvězdy jí poslaly gratulace! 

Fotogalerie
42 fotografií