Ladislav Štaidl v sobotu 30. ledna podlehl komplikacím způsobeným onemocněním covid-19. Jeho náhlý skon většinu jeho kolegů zarmoutil a dojemné kondolence nebraly konce. Mezi posledními se k jeho smrti vyjádřila zpěvačka Dara Rolins

„Život je nevyzpytatelný. Krásný i smutný, spravedlivý i krutý. Dává i bere. Všude a všem. Připíjím na život a posílám vzpomínku do nebe na ty, kteří nás opustili, a úsměv za to, že jsme je na své cestě životem potkali,“ napsala na sociální síť zpěvačka. 

Se Štaidlem Daru pojila dlouholetá spolupráce od jejích dětských let, která dle slov skladatele přerostla v milostný poměr. 

VIDEO: Zemřel Ladislav Štaidl (†75): Jak komentoval dráhu syna Artura? Co se mu nelíbilo?

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Ladislav Štaidl (†75): Jak komentoval dráhu syna Artura? Co se mu nelíbilo? Blesk TV

„Velký milostný příběh jsem prožil s Darinkou Rolincovou v době, kdy jsem se přestal dělit o postel se svojí ženou. Nejdříve mě děvčátko uhranulo obrovskou muzikálností, později také nečekanou sexualitou,“ napsal Štaidl. Popisoval také dobu, kdy žil se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48).

VIDEO: Ladislav Štaidl (†75): Seznam jeho slavných milenek!

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Štaidl (†75): Seznam jeho slavných milenek! Mall.tv

Slovenskou divu slova, která vyšla v jeho knize Víno z hroznů, pěkně nadzvedla. „Je to 15 let stará historka, která je jediným způsobem, jak svoje jméno udržet v povědomí,“ řekla Dara slovenskému serveru Topky.sk. 

Navíc i samotné pomyšlení na to zpěvačku znechucuje. „Vždyť byl pomalu důchodce a já jen děvčátko, když – jak on tvrdí – se se mnou prý vyspal,“ dodala.

VIDEO: Zemřel Ladislav Štaidl, kapelník Gotta podlehl koronaviru. A smrt si vzala i Andyho Hryce

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Ladislav Štaidl, Gottův kapelník podlehl koronaviru. A smrt si vzala i Andyho Hryce. Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií