Ukrajinské hlavní město Kyjev je rájem plastických operací a estetických zákroků. Podle fanoušků by se ale Dara Rolins měla příště vložit do rukou někomu schopnějšímu, protože to, co s jejím nosem udělali odborníci z východu, je podle nich na reklamaci.

Zpěvaččina upravená nosní přepážka se stála tématem číslo jedna na Slovensku, nespokojení fanoušci Daru kritizují, že si už vůbec není podobná, byť se operace uskutečnila ze zdravotních důvodů. Dokonce do toho zatáhli její dceru Lauru. Ptali se totiž, co na to holčička říká.

To už autorka hitu Ver mi nevydržela a hodila na instagram obsáhlé vyjádření ke kauze ‚nos‘. „Tolika lidem leží v žaludku. Nechápu, co tam dělá. Dokonce se nedávno nějaká paní v komentářích strachovala, jestli s tím, jak je příšerný, nemá problém i moje dcera. Takže k věci – Mé Lole je můj nos zcela volný. Miluje mě, i kdybych měla na hlavě místo něho ocas,“ zodpověděla Rolins palčivý dotaz anonymní tazatelky.

Video: I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video
Video se připravuje ...

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce? Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Dara pokračovala s vysvětlením, proč si nos tolikrát nechala upravovat. „Už v dětství se mnou naši jezdili do nemocnice v Banské Bystrici, kde se snažili vyřešit můj fatální problém s dýcháním.“ Nápravy zdravotního úskalí se nedočkala ani v Los Angeles, ani v Madridu. Pomohli až odborníci v Kyjevě.

Můj problém se tam vyřešil a já konečně dýchám pravou i levou dírkou, zhluboka a snadno, tak jak jsem si vždy přála.“ Zpěvačka uznala, že podoba jejího nosu se nenávratně odchýlila od původního tvaru, díky povznášejícímu pocitu jí je ale jedno, zda se teď někomu líbí méně, více, nebo snad dokonce vůbec.

VIDEO: Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: „Konečně zase dýchám levou nosní dírkou“

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou." Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
66 fotografií