Po jedenácti dnech pracovního zápřahu se Václav Noid Bárta rozhodl vzít přítelkyni Elišku, společnou dcerku Elsu (1) a dceru Terezku (6) z manželství s Gábinou Dvořákovou (32) do přírody na procházku. Na co ale během své procházky natrefili, to si nikdo z nich jistě nepředstavoval. Čtyřčlenná výprava totiž došla k lavičce sloužící unaveným výletníkům k odpočinku, která byla ovšem doslova zasypaná množstvím prázdných lahví od piva.

A přestože by možná někdo podobný přístup od muzikanta nečekal a od rockera už vůbec ne, Václav Noid Bárta nesnese pohled na odpadky poházené ve volné přírodě. Na instagramu si okamžitě musel vylít zlost: „Lidi jsou taková prasata, že to není možné prostě. Ale já vás včera viděl, vy šmejdi, ty vo*e, odbarvení. Takže příště, až vás uvidím, tak vás, vo*e, proplesknu,“ rozlítil se Václav Noid Bárta při pohledu na lavičku obsypanou prázdnými lahvemi od alkoholu. Ovšem pouze u rozčílení to nezůstalo. Noid je, zdá se, muž činu.

VIDEO: Chyceno v síti: Václav Noid Bárta - Snaží se šikanovat i mě!

Video
Video se připravuje ...

Chyceno v síti: Václav Noid Bárta - Snaží se šikanovat i mě! David Turek, Lukáš Červený

A tak se hudebník s láskou k fitness chopil prázdné papírové nákupní tašky, lahve od chmelového moku do ní naskládal a odnesl do nejbližšího kontejneru, kam je pak vysypal. „Máte to takový kousek, vo*e,“ ulevil si při vhazování lahví do popelnic hudebník. Celé své počínání pak zvěčnil na mobil a nahrál na svůj instagramový profil v naději, že se jeho méně uvědomělí fanoušci třeba chytnou za nos a pomůže to dobré věci.    

VIDEO: Jak bude Noid trávit Vánoce? Loni koukal na Ramba, letos na dceru.

Video
Video se připravuje ...

Jak bude Noid trávit Vánoce? Loni koukal na Ramba, letos na dceru. Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií