Zimní dny a aktuálně i zimní počasí kolem inspirovalo Veroniku Arichtevu ke kreativnímu činu. Herečka se vyfotila s malinkou sněhulačkou v dlaních. Postavičku ze tří sněhových koulí pak Veronika Arichteva ozdobila rudými rty, stejně jako rudou rtěnku použila i na svá ústa. Jednu z fanynek nicméně na snímku víc než sněhový výtvor zaujala volba Veroničiny garderoby. A zjevně ji nenadchla.

„Hele Veru, miluju tvůj styl, kupuju si podobny věci neustále i stejný, ale ten límeček neeeee,“ vystřelila směrem k herečce kritickou výtku jedna z jejích fanynek. „To je úlet, holka mojeeeeee,“ pokusila se o familiérní a vtipné zakončení svého komentáře prostořeká instagramová sledující.

VIDEO: Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou.

Video
Video se připravuje ...

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou. FTV Prima

„No vidíte a mně se to líbí moc,“ zformulovala Veronika Arichteva krátce, ale vcelku jasně svůj názor na módní kritiku. Na obhajobu svého stylu oblékání a velkého bílého límečku ale Veronika Arichteva nezůstala sama. „A mně taky,“ vložila se do debaty zpěvačka Anna K. (56). Ta svým komentářem navázala na Veroničinu odpověď, že se jí kritice podrobený límeček líbí. Přestože ženy českého šoubyznysu nemusejí mít vždy shodný názor na uměleckou tvorbu, zjevně sdílí podobný módní vkus.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
39 fotografií