Před deseti lety byly obyčejnými dívkami v očekávání, co zajímavého si pro ně život přichystal. Kdo by to byl tušil, že tehdy 18letá maturantka Ornella jedním vztahem s o 36 let starším Josefem Koktou (63) změní osudy celé rodiny. Na poslední chvíle před turbulentní slávou zavzpomínala fotografií se svou sestrou Charlottou (24).

VIDEO: Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině, když...

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině, když... David Turek

„Jsme tu s Charlottou na večeři v restauraci Noi, kde jsme se tehdy vážně nasmály,“ podělila se nadšeně s fanoušky. „A taky v tuto dobu jsem potkala jako čerstvá 18letá slečna svého budoucího muže. Vážně by mě tehdy ani ve snu nenapadlo, že za 10 let budeme čekat třetí dítě a budovat firmu,“ rozplývala se těhulka nad nečekaným vývojem svého života.

Téměř zapomenutou momentku z dob, kdy celá rodina Štikových držela pohromadě, vyhrabal Ornelly šikovný syn Quentin (8). „Quentínek se dostal do mého starého MacBooku, do kterého se léta nikdo nedostal! Je to fakt technickej génius. Zvládnul i zapomenutá hesla, rozbitou obrazovku, starý systémy... neskutečný!“ obdivovala jeho technické zdatnosti. Charlotta v komentářích zpochybňovala, že je snímek datovaný do roku 2011, Ornella jí ale potvrdila, že je to opravdu „jenom“ deset let.

VIDEO: Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
68 fotografií