Eva si klíče od nového bytu převzala v polovině října a hned se pochlubila svým fanouškům. „Měla jsem takovou radost, když jsem tento byt našla. Každý den přemýšlím jak si to tam s poťouchlem zařídíme, ať se máme hezky a ať cítíme domov,“ okomentovala prázdnou místnost herečka. Na podlaze byl tehdy jen světlý koberec a ze stropu visel strohý lustr.

Uplynuly tři měsíce a hvězda Slunečné ukázala, jak se centrální místnost změnila. Koberec i lustr zůstal, ale přibyly dvě velká křesla, polštáře, spousta živých kytek a seříznuté pařezy, které slouží k servírování jídla. A právě dvě poslední položky patří mezi oblíbené Přemka Forejta, který s Evou už několik měsíců randí.

„Myslím, že nám chybí nějaké kytičky,“ míní brunetka. Pokojových kytek je v obýváku dost, podobné množství má doma v Brně i šéfkuchař. „Já si vždycky koupím chudinku a začnu se o ni starat, někdy začne růst a někdy ne,“ popsal Forejt v pořadu Život ve hvězdách.

VIDEO: Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Oba preferují přírodní styl, takže světlé barvy, dřevo a zeleň. V podobném duchu je i Přemkova restaurace v Olomouci. Ale ta je momentálně kvůli pandemii koronaviru zavřená, a tak se jeden z porotců MasterChefa realizuje v domácích kuchyních.

„Přemek doma vyvařuje, to je jasné. Nemohu tedy říct, že by se náš byt změnil přímo v restauraci, ale stará se hodně. Je mi ho ale už líto, je to opravdu děs, jak jsou ty restaurace zavřené. Je to těžké nejen pro něj, ale pro všechny majitele restaurací,“ přiznala pro Život v Česku Burešová, která je maminkou syna Nathaniela. Přemek má z předchozího vztahu dceru Stellu.

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

Fotogalerie
66 fotografií