Vánoce oslavila Zálešáková v náručí dvou osob, budoucího manžela a ženy, kterou veřejnost pokládala za velmi přítulnou kamarádku, ba dokonce třeba za dceru. Jenže Tereza Nguyenová je ve skutečnosti mnohem víc. Spolu s modelkou a jejím snoubencem tvoří láskyplný vztah ve třech.

Ačkoliv se na sociálních sítích obě dámy dlouho chlubí společnými snímky a v textech o sobě mluví jako o partnerkách a manželkách, lidé to brali s rezervou, vždyť by to nebyly jediné nejlepší kamarádky, co se tak vzájemně označují. Debatu o nevšední domácnosti rozpoutala až vánoční fotografie, na které se trojice objímá. Dámy poté věnují polibek Smolíkovi.

„Neberte to špatně, sleduji tě dlouho a moc se mi tvůj profil libí… ale tohle moc nechápu, nebo tomu nerozumím,“ podivovala se jedna z mnoha fanynek. Zálešáková jí svou milostnou situaci trpělivě vysvětlila: „Pepa je můj manžel a Terezka moje žena, takže ano, sdílíme vztah ve třech. Normální je užívat si života,“ dodala upřímně.

V rozhovoru pro web eXtra.cz se pak Zálešáková více rozmluvila o svém netradičním milostném životě. Přiznala, že se stále častěji setkává s nepochopením veřejnosti, přestože žijeme ve 21. století, kdy by témata jako sex a sexuální orientace dávno neměly být tabu.

Video: Langmajer zveřejnil video a ukázal vše! A tajemství Bohdalové: Patří do rodiny známého muzikanta

Video
Video se připravuje ...

Langmajer zveřejnil video a ukázal vše! A tajemství Bohdalové: Patří do rodiny známého muzikanta Bára Horáková, Lukáš Červený

„Snažím se užívat si života, jak jen můžu, a dělat to, co mě dělá šťastnou, což obnáší i mou zálibu v ženách. Vztah čistě se ženou si představit asi nedokážu, proto jsem bisexuálka. Pepa je můj snoubenec a budoucí otec mých dětí, kterého miluji, ne mojí přítelkyně,“ uvedla s tím, že náklonnost mezi Terezou a Josefem samozřejmě je, bez ní by se trojlístek rychle rozpadl.

Zálešáková není jedinou známou osobností, která svou lásku dělí mezi vícero lidí. V polyamorním vztahu žije hvězda dokumentu V Síti Tereza Těžká (25). Kromě manžela má také přítelkyni.

„Z nás tří jsou vytvořený čtyři různý vztahy. Já a Honza, já a Áňa, Honza a Áňa, a my tři dohromady jsme úplně samostatně fungující vztah. Každý z těch vztahů začal úplně jindy, vztah Honzy a Áni začal třeba později než můj vztah s Áňou, každej se vyvíjí jinak rychle a každej přináší něco jiného,“ vysvětlovala ve streamu na instagramu. A aby to bylo ještě komplikovanější, tak každý z této trojice má navíc další partnery a partnerky.

VIDEO: Dalibor Janda ve vážném stavu v nemocnici! A Polívka v show Tvář skončil

Video
Video se připravuje ...

Dalibor Janda ve vážném stavu v nemocnici! A Polívka v show Tvář skončil Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
55 fotografií