Já vypadat jak vy, tak chodím nahá i nakupovat,“ tvrdí jedna ze sledujících profilu Simony Krainové. Je vidět, že horko, míchané drinky a romantická pláž dělají s modelkou divy. Od prvního dne se fotí buď nahoře bez, nebo pro změnu dole bez... 

Samozřejmě je to zatím vždy na hranici jak slušnosti, tak vkusu. Navíc má Krainová opravdu super tělo, takže pohled na její křivky je zkrátka jako pro bohy. Po nahé fotce na terase trošku ubrala a na novém snímku tak místo spodního dílu plavek posloužila umně naaranžovaná mušlička v ruce manžela Karla Vágnera (44), která skrývá všechno, co by asi nemělo být viděno. 

VIDEO: Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Svou troškou do mlýna přispěl i herec Jiří Langmajer. Na sociální síti se zveřejnil v celé své „kráse“ s podivným komentářem. „Mám malýho pinďoura, ale jsem šťastnej,“ napsal herec k videu, na němž nejprve jenom v ručníku cvičí venku a poté se jde vykoupat do bazénu. I když na velikosti jeho přirození měla velký podíl ledová voda, fanoušci se přesto nestačí divit a div se netetelí blahem. 

VIDEO: Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

Video
Video se připravuje ...

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera Divadlo v Rytířské

A tak, díky bohu za pinďoury,“ napsala jedna z hercových fanynek. „Chtěl jsem Tě, Jirko, podpořit s tím pinďourem a už to tu není? Ne, vážně. Zdálky občas sleduju, jak tím životem jdeš. Mám moc rád Tvoji opravdovost ve všech těch fázích. Na nic si nehraješ, ukazuješ se, jak to máš,“ napsal mu pod poslední příspěvek další uživatel. Herec totiž mezitím video stáhl, ale i tak ho již vidělo dost lidí. 

Do otužovací mánie poslední doby se zapojila i cvičitelka Hanka Kynychová (52).„Tentokrát jsem se osmělila a šla jsem opravdu rovnou do sněhu. A vidíte, jak se ze mě kouří. Odpařila jsem skoro 0,5 l vody v potu. Navíc jsou sníh a led nejlepší péče o vrásky, protože díky studenému obkladu se vrásky leknou a zmizí,“ tvrdí Hanka, která se ukázala jen s osuškou kolem pasu. 

VIDEO: Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém

Video
Video se připravuje ...

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém Markéta Reinischová

Fotogalerie
40 fotografií