Agáta nikdy neměla o muže nouzi, a tak to po odloučení s Jakubem Prachařem (37), se kterým je již nějaký čas rozvedená, rozjíždí ve velkém. Každých pár měsíců se v Agátině životě objeví nový muž, a jak rychle přijde, stejně rychle zase odejde. Naposledy se na podzim rozloučila s producentem Tomášem a od té doby se dušovala, že nikoho dalšího do života momentálně nechce.

VIDEO: Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Žádnýho nemám. Já jsem konečně dospěla do fáze, že mi je vlastně jako dobře samotný tady s dětma a všichni mě hrozně obtěžují. Já teď nikoho nechci,“ vysvětlovala Blesku o svátcích s tím, že sama vydrží minimálně do konce roku. A těžko říct, jestli se to podařilo. Vzhledem k tomu, že se Agáta v polovině ledna už veřejně chlubí novou láskou, tak asi spíš ne!

Jak sama Prachařová v minulosti přiznala, přitahují ji spíše „zlobivý kluci“, a tak si jednoho od pohledu drsnějšího znovu našla a hned s ním o víkendu vyrazila na hory, což svým příznivcům nezapomněla řádně zdokumentovat. Novým modelčiným objevem je podnikatel Adam Raiter, který má vlastní firmu a živí se jako umělecký truhlář. Kromě toho je vášnivým snowboardistou a milovníkem tetování, v čemž se s Agátou jistě shodnou... Podívejte se v galerii, kdo si získal její srdce tentokrát! Mnohé dámy tento pohled jistě velmi potěší či puknou závistí, protože, jak je vidět, Adam je ve fitku jako doma!

VIDEO: Agáta Prachařová pozvala Blesk domů a pochlubila se výzdobou! 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová pozvala Blesk domů a pochlubila se výzdobou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
55 fotografií