Hned na začátku roku se Petr Vojnar na sociální síti svěřil, že se na Silvestra dostal do nemocnice s nesnesitelnými bolestmi břicha, v důsledku nichž podstoupil operaci a lékaři mu odstranili zlobivý žlučník. Jenže tím to vůbec neskončilo. Další vyšetření odhalila závažný, moderátorem nespecifikovaný problém se slinivkou. Své příznivce hned upozornil, že podobný problém může leckdy skončit i smrtí. On však měl štěstí v neštěstí.

A jak se mu daří v polovině měsíce? „Startuju třetí a věřím, že poslední týden mýho wellness pobytu tady v M.A.S.H. Střešovice 90210. Stále sice na stravě z pytlíku, jako za studentskejch časů, ale za to s pár kilíčky dole, dobré je vždy spojit příjemný s užitečným. Už se pevně doufám všechno blíží k happyendu...ALE...“ dal o sobě s neutuchajícím humorem Petr vědět. Pak však opět zvážněl...

„Po určitou dobu ve hře byla i možnost, která by obrátila můj dosavadní život úplně vzhůru nohama (o tom vám ale povím až jako hrdinný generál po úspěšné bitvě). Nesnáším patos, takže tohle psaní v žádným případě není kvůli nějakýmu soucitu nebo plácání po zádech, ale proto, abych některým z vás, holky a kluci moji, ušetřil dost nepříjemný věci, prožitky a stavy, který bohužel nezřídka končí fatálně,“ upozorňuje znovu s tím, že není radno přecházet v oblasti břicha různá píchání, bodání a pálení. „Protože všechny ty orgány jsou single, tak velmi rády uzavírají koalice... a jednoho krásnýho dne se rozhodnou, ze už váš nezájem o jejich problémy stačil a vyrazí v bandě demonstrovat. A statečně se podporujou. Když je chycenej jeden, podpoří ho moc rád i druhej, třetí. A ono se bez nich nebo s funkčníma na baterky fakt blbě předvádí radostnej život,“ uvědomuje si už Vojnar, jak je důležité řešit zdravotní neduhy včas. „Dneska jsem nevěděl jak dlouho už tu vlastně jsem, tak jsem spočítal všechny vpichy na těle a vydělil třema,“ dodal.

VIDEO: Petr Vojnar slavil 44: V mém věku už to není žádná divočina.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Divošek Petr Vojnar slavil 44: V mém věku už to není žádná divočina. Veronika Kuželková, Jan Jedlička

Fotogalerie
28 fotografií