Za čtyřpokojový dům se třemi koupelnami a dvěma kuchyněmi, balkonem, terasou a zahradou o rozloze tisíc metrů čtverečních chtěli manželé Jurinovi 10 milionů korun.

„Kolem domu se musí pořád pracovat a my už jsme na to staří. Těm, kteří se rýpou v hlíně bez bolestí, upřímně závidím. Teď jsem zralá tak na pohodlný byt v Praze,“ svěřila Blesku loni, v době prodeje, bývalá hvězda televize Nova.

„Balkon je skoro podmínkou, přece jen kousek zeleně je fajn. I když teď na jaře relaxuji, musím myslet na práci a jsem už předem ztrhaná,“ vysnila si tehdy ještě v Sadské, kde byla v letech 2014 až 2016 dokonce starostkou.

VIDEO: Zesnulá Eva Jurinová (†67): Kerndlovi předvídala slávu a s Merunkou chodila na pivo!

Video
Video se připravuje ...

Zesnulá Eva Jurinová (†67): Kerndlovi předvídala slávu a s Merunkou chodila na pivo! Petr Macek, Jan Jedlička

V době prodeje, kdy paní Eva marodila, byl ale velký problém s prohlídkami dané nemovitosti kvůli pandemii. „Zájem projevili už dva kupci, ale vzhledem k situaci není zatím prohlídka možná. Zkrátka jsem si to teď zakázala, je to velké riziko,“ prozradila loni na jaře Jurinová. V následujících měsících zřejmě z prodeje domu, kde žili dříve s Jurinovými i jejich rodiče, sešlo. V katastru nemovitostí je stále jako majitelka uvedena Eva Jurinová..

Eva Jurinová byla na přelomu roku hospitalizovaná kvůli své chorobě a manžel ji denně navštěvoval. V nemocnici zemřela 3. ledna. „S bolestí v srdci oznamuji všem příbuzným, přátelům a známým smutnou zprávu, že navždy odešla moje milovaná manželka paní Mgr. Eva Jurinová. Její srdce dotlouklo nečekaně v neděli 3. ledna 2021 po dlouhé těžké nemoci ve věku 67 let. S mojí milovanou Evičkou jsme se rozloučili v úzkém rodinném kruhu,“ napsal v prohlášení její manžel Václav Jurina.

VIDEO: Utajená smrt Evy Jurinové! A Janečková po nevěrách manžela: I ona se přiznala

Video
Video se připravuje ...

Utajená smrt Evy Jurinové! A Janečková po nevěrách manžela: I ona se přiznala. Blesk

Fotogalerie
45 fotografií