Do krematoria v pražském Motole dorazila rodina, ale i nejbližší a přátelé. Bylo jich víc než povolených šest, ale všichni dodrželi opatření nařízená vládou v době pandemie koronaviru. Do smuteční síně šla jen rodina, ostatní obřad sledovali zvenku přes prosklenou stěnu.

VIDEO: Tichý Menzel, elegantní Connery, energická Pilarová. Kdo všechno odešel v roce 2020?

Video
Video se připravuje ...

Tichý Menzel, elegantní Connery, energická Pilarová. Kdo všechno odešel v roce 2020? Blesk

Na katafalku ležela bílá rakev s ostatky Zuzany a na ní byl položen velký věnec se stuhou. Poslední rozloučení trvalo zhruba 50 minut. I když k Zuzaně do fitka, kde si vzala život, chodila spousta celebrit, tak na pohřbu se ani jedna neobjevila. Zřejmě se přišli rozloučit opravdu jen nejbližší...

Dvojnásobná účastnice pořadu Prostřeno! Zuzana Drnek (†35) spáchala sebevraždu ve vlastním fitness studiu. Oběsila se! Soud obě dcery svěřil do péče manžela a ona zasvětila svůj život boji o jejich opětovné získání zpět do své péče. Navíc její podnikání utrpělo velkou ránu kvůli vládním nařízením. Mladá žena zřejmě neunesla svou životní prohru a současnou situaci.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

VIDEO: Tragický víkend showbyznysu: Zemřeli režisér Filip, zpěvák Stypka, hvězda Prostřeno! a folkový zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

Tragický víkend showbyznysu: Zemřeli režisér Filip, zpěvák Stypka, hvězda Prostřeno! a folkový zpěvák. Blesk

Fotogalerie
22 fotografií