„Zhruba před třemi lety vyšel na Moravě článek, podle kterého jsem měl údajně zmlátit nějakou ženu a muže, což nebyla pravda. Jednalo se o nedorozumění, kdy jsem pomáhal své tehdejší manažerce, která to ten večer trošku přehnala s alkoholem a omylem zabloudila do cizího pokoje, tak jsem jí pomáhal z toho pokoje. Vše proběhlo naprosto korektně, nedošlo k žádnému konfliktu,“ tvrdí v rozhovoru pro magazín Showtime Martin Maxa.

VIDEO: Covid ho připravil o milion korun! Tenhle projekt Martin Maxa jen tak nedotáhne…

Video
Video se připravuje ...

Covid ho připravil o milion korun! Tenhle projekt Martin Maxa jen tak nedotáhne… Kisa Císařová

Řeč je o události, která se před více než třemi lety přihodila na svatomartinských slavnostech v Moravské Třebové. Údajný konflikt, který měl vzniknout po jeho vystoupení, sice skončil v roce 2019 pro Martina Maxu dobře a byl zproštěn veškerých obvinění, jeho život to však navždy změnilo. A to dost fatálně!

„Já jsem na základě toho přišel o spoustu svých vystoupení, byla mi zrušena filmová role, na kterou jsem měl už podepsanou smlouvu. Žádný pořadatel si mě nechtěl objednat,“ popsal Maxa v pořadu, jak kvůli obvinění, na které se nenašly prakticky žádné důkazy, narušily jeho pracovní plány. A bohužel zdaleka nejen to...

„Vyústilo to v to, že jsem se po pětadvaceti letech opravdu klidného soužití rozešel se svou partnerkou. Samozřejmě i ta finanční tíseň, do které jsme se kvůli tomu všemu dostali, nepřidá tomu vztahu. V té době můj syn studoval na vysoké škole a tím, že jsem nevydělával žádné peníze, tak jsem nebyl schopný platit školné, které tehdy dělalo sto tisíc ročně. Moje mladší dcera byla vystavovaná ve škole šikaně a nakonec i ona musela změnit školu. Takže můj život se obrátil vzhůru nohama, úplně naruby,“ prozradil Martin Maxa, jak se mu kvůli jedné noci rozpadla i rodina.

„Teď žiju jako typický šedesátiletý starý mládenec, natáčím písničky, maluju obrazy a žiju se svým kocourem v Roudnici nad Labem v jednom bytě,“ dodal smířeně hudebník, který kvůli krizi související s koronavirem musel pozastavit i svůj velký sen, a to stavbu svého hotelu. Nejsou zkrátka peníze...

VIDEO: Martin Maxa: "Mám zabržděné děti, ale nedivím se jim"

Video
Video se připravuje ...

Martin Maxa: "Mám zabržděné děti, ale nedivím se jim" Kisa Císařová

Fotogalerie
29 fotografií