„Tak začínám druhý týden v hospitlu, druhý týden totální hladovky... děkuju za bambilión povzbuzujících zpráv, kromě žlučníku, který už je na pravdě bóží, to bohužel všechno odnesla i slinivka. A to už taková p*del není,“ oznámil na facebooku ve čtvrtek večer Petr Vojnar.

„Nezachycenej problém se slinivkou totiž nezřídka končí smrtí. A problém je, že slinivka ti v drtivý většině dopředu signál nedá!“ zní mrazivá prognóza, která se v jeho případě naštěstí nenaplnila. Nepříjemný pobyt v nemocnici se mu však kvůli nečekaným komplikacím, jak je vidno, výrazně protáhne...

„A proč to říkám... protože mi od vás taky přišly mraky zpráv, že se vám děje něco podobnýho a co si o tom myslím. Myslím si o tom to, že byste v rámci možností měli okamžitě vystartovat třeba i ke zvěrolékaři a trvat na všech možných a dostupných vyšetřeních (hlavně sona) žlučníku, slinivky, žaludku, a klidně i jater a ledvin! Mě 10 let posílali odevšud domu s tím, že prej asi stres! Dokonce i den před operací tady v ÚVN mě poslali domů z jinýho zařízení, že prej cajk a asi stres‍. Můžu vám s klidným srdcem říct, že furt lepší bejt chvilku jak cedník, než nebejt vůbec!“ chce všechny bývalý moderátor Divošek na Primě varovat, že když mají jakékoliv zdravotní potíže, rozhodně není moudré to nechat být. Člověka to totiž v horším případě může stát i život!

VIDEO: Hvězda Divošek Petr Vojnar slavil 44: V mém věku už to není žádná divočina

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Divošek Petr Vojnar slavil 44: V mém věku už to není žádná divočina Veronika Kuželková, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií