Blonďatá účastnice první Česko Slovenské SuperStar v roce 2009, která se vloni málem stala mluvčí slovenského předsedy vlády, se netají svou vírou i názory, které jsou podle mnohých lidí až příliš zpátečnické a staromódní. Setkala se dokonce i s drsným odsuzováním a výhrůžkami, a to především poté, co při volbách hlavy státu tvrdě vystupovala proti Zuzaně Čaputové (47). „Volila jsem pana Mikloška jako křesťanského kandidáta s morálními hodnotami, jaké uznávám po celý svůj život i já,“ vysvětlovala slovenskému magazínu Šarm.

„Zastávám tradiční rodinu, kterou pro mě tvoří otec a matka, tedy muž a žena,“ zdůrazňovala kráska, která se v SuperStar úspěšně probojovala až do finále a porazil ji až Miroslav Šmajda (32) s Martinem Chodúrem (31). „Stejně se stavím i k otázce registrovaných partnerství. Neznamená to, že tyto skupiny lidí odsuzuji. Právě naopak, respektuji každého svobodnou volbu, ale souhlasit s ní nemusím. Nemám právo lidi soudit ani odsuzovat, mám však právo na vlastní názor. Stejně je to i s potraty. Neuznávám je,“ prohlašovala skálopevně.

VIDEO: SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Podle svého přesvědčení také žije – s partnerem Michalem sice teď v lednu plánuje veselku spojenou s církevním obřadem v římsko-katolickém kostele Nanebevzetí Panny Marie v Šamorině, odkud Stará pochází, ale prozatím spolu „na hromádce“ nežijí. Proto všechny překvapilo, když sdílela fotku ze svého bytu s popiskem, že jí „běží už třetí pračka, druhá sušička, má navařeno a uklizeno“, a teď se na svém gauči hodlá věnovat čtení. „Už bydlíš se snoubencem? Protože jsi plánovala jít k němu až po svatbě, tak jestli jsi změnila názor…“ zajímali se její zvědaví fanoušci.

„Nebydlím a názor jsem nezměnila, dnes jsem byla u nás doma asi po týdnu, vyprala jsem, pouklízela, leccos uvařila v mé kuchyňce, a už jsem doma s rodiči,“ reagovala ještě ve večerních hodinách Stará. Její snoubenec v bytě, který si společně zakoupili za 130 tisíc euro (tedy 3,4 milionu českých korun), má tedy veškerý komfort a jeho nastávající ženuška si ho jaksepatří opečovává! „Takovýto předmanželský život je opravdu nádhera a nikdy bych neměnila. Ti, co to takto měli také, pochopí,“ domnívá se Dominika. Pro většinu párů je ale tato představa partnerského soužití dosti neobvyklá…

VIDEO: SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
50 fotografií