Jakub Vágner (39) má nově pořad na ČT2 s názvem České rybí legendy. Startuje 6. ledna ve 21:30, přičemž repríza je vždy hned druhý den v 17:20, aby o nic nepřišli ani jeho dětští diváci a příznivci. Kromě toho má ale rybář další životní novinku: po rozchodu s modelkou Eliškou Bučkovou (31) zalovil v německých vodách.

„Kdo vám to řekl? Ano, je to tak, ale víc vám nepovím,“ potvrdil pro Aha! Vágner, i když kolem tajemné německé lásky dělá tajnosti. Kuba se možná ve výběru inspiroval u nevlastního bráchy, zpěváka Josefa Vágnera (30). Ten má s německou manželkou Marlene (31) nejen spokojený vztah, ale taky dceru.

VIDEO: Karel Vágner na pohřbu Jana Vyčítala: Proč odmítl mluvit nad rakví?

Video
Video se připravuje ...

Karel Vágner na pohřbu Jana Vyčítala: Proč odmítl mluvit nad rakví? Hana Höschlová, Jan Jedlička

Ovšem tito pánové nejsou jediní, kdo si za svou polovičku vybrali někoho ze zahraničí. Jejich otec Karel si coby druhou ženu vyvolil Slovenku Želmíru, maminku nejstaršího syna Karla (44). Nyní je však jeho chotí Řekyně Katinka (53).

„Díky tomu máme domeček v Mirtosu na Krétě. Trávím tam tři až čtyři měsíce v roce, a když jsem někde jinde, vždycky si říkám, proč nejsem raději v Mirtosu?“ objasnil hitmaker. Jeho dcera Andulka (24) se v tomto směru rovněž potatila a právě chodí s Rakušanem - Rafaelem Oliverem Ernstem.

VIDEO: Jakub Vágner se loučí s milovaným pejskem

Video
Video se připravuje ...

Jakub Vágner se loučí s milovaným pejskem Facebook

Fotogalerie
40 fotografií