Libor Bouček má za sebou dvě nevydařená manželství, první se slovenskou moderátorkou Marianou Ďurianovou a druhé s právničkou Janou. Obě jeho exmanželky se už těší z potomků s novými partnery, ale moderátor stále nic.„Mluvíme o tom s manželkou, tudíž není důvod o tom mluvit s někým jiným,“ odpovídal na dotazy ohledně miminka moderátor.

Ale s příchodem čtyřicítky se vše změnilo. Libor se svou třetí manželkou Gabrielou čeká miminko! Po šestiletém vztahu, z toho rok a půl ročním manželství, už bylo na čase. Bouček se nikdy netajil tím, že má děti velmi rád a přeje si velkou rodinu.

A to se mu brzy podaří, protože jeho žena je ve vysokém stupni těhotenství.

„Dar, který je oslavou ženy a důkazem jejího kouzla a síly. A možná i nadřazenosti. Nevnímám ho první den. Ani poslední. Ale je natolik výsostně náš, že jsme nenašli důvod a nutkání se s někým neosobně, bez setkání dělit. Ale otázky, spekulace, konstrukce a minimálně negentlemanství nás natolik obklopily, že vám náš dar ve stínu s pokorou a s láskou představujeme,“ posléze se k těhotenství na sociální síti vyjádřil sám Bouček. 

VIDEO: Libor Bouček detailně popsal svou třetí svatbu! Proč chyběl Gott? 

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček detailně popsal svou třetí svatbu! Proč chyběl Gott? Markéta Reinischová

Nemyslím, že nám narození daru změní život, neb tenhle okamžik vyhlížíme takřka od nepaměti. Nemyslím, že existují slova, která by zcela popsala poslední měsíce nás dvou. Nemyslím, že jakákoli externí reakce dokáže změnit intenzitu našeho štěstí. Jen vím, že tenhle rok je báječný,“ píše v sáhodlouhém příspěvku moderátor a přidal též společný snímek, který pro něj a jeho ženu vyfotila fotografka Alžběta Jungrová. 

VIDEO: Potřetí ženatý Bouček promluvil o dětech! Příbuzné tím asi nepotěší.

Video
Video se připravuje ...

Potřetí ženatý Bouček promluvil o dětech! Příbuzné tím asi nepotěší. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 
„Už teď s jistotou vím, že až přijdou děti, tak je nedám na vysokou. Chci, aby se naučily pořádné řemeslo, protože řemeslníci se dnes platí zlatem a špatně se shánějí. Já mám obě ruce levé, takže si musím neustále někoho volat,“ tvrdil Blesku již dříve Libor.

VIDEO: Manželé Boučkovi na plese: Tancovali jsme spolu jen jednou v životě.

Video
Video se připravuje ...

Manželé Boučkovi na plese: Tancovali jsme spolu jen jednou v životě. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií