Stejný model jako u rozvedené Lucie Vondráčkové. Ani Agáta Prachařová nebude na Štědrý večer se svou dcerou Miou, kterou má s exmanželem Jakubem Prachařem. 

Jelikož máme s Prachařem střídavou péči, tak jsem musela přistoupit na to, že Mia bude na Štědrý večer s ním a se mnou až druhý den 25., kdy si uděláme americké Vánoce,“ svěřila se Blesku Agáta, která se letos v září s Kubou rozvedla a i po rozvodu je jejich vztah napjatý. 

Prostě je to tak a nešlo se jinak domluvit. Na Štědrý večer budu se synem Kryšpínem (9) u mámy. Z Izraele přiletí i její manžel (Martin Stropnický), tak budeme všichni spolu,“ dodala modelka. Ta na sociální síti přiznala, že právě syn  je jediný muž v jejím životě, který ji dokáže zkrotit. "Jedinej chlap, kterej mě sundá," okomentovala snímek, na kterém jí Kryšpín sedí na zádech, Prachařová. Po rozchodu s producentem Tomášem je opět sama. 

VIDEO: Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do školky, Kryšpín už je třeťák

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do skolky, Kryšpín už je třeťák David Turek, Lukáš Červený

Prachařová musela ustoupit exmanželovi stejně jako již zmíněná Lucie Vondráčková. „Někdo se mě ptal, jestli budu na Štědrý den s klukama, ale my to máme s Tomášem rozdělené. Každý rok to máme jinak. A letos, protože slavíme Štědrý den i Santu, tak já mám Santu,” vylíčila fanouškům rodinnou situaci zpěvačka s tím, že příští rok to u nich bude  pro změnu obráceně.

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladý kluci!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií