O tom, že by mohla být modelka, ale Anna nechce ani slyšet. „Pár agentur už mě zastavilo, ale tímto směrem asi nepůjdu. To není moc pro mě,“ netají se kráska, která má úplně jiné plány. (Ne)překvapivě je to herectví. 

Aby ne, když její rodiče Jiří Dvořák a Barbora Munzarová (48) jsou herci stejně jako babička Jana Hlaváčová (82) a děda Luděk Munzar (†85). „Přiznávám, že mě hraní opravdu baví. Sice ještě tolik vlastních zkušeností nemám, ale pohybuji se mezi divadlem a filmem odmalička a vždy mě to přitahovalo. Tak uvidíme,“ svěřila se Blesku Anna. I když o svém půvabu ví, tak pozornost, kterou strhla ve StarDance, jí nebyla moc příjemná. 

Byla jsem neskutečně vděčná za možnost se na StarDance podívat, ale vždy když mě někdo zastavil na fotku, připadalo mi to hrozně nefér. Bylo mi trochu trapně, protože já jsem si v tu chvíli žádnou pozornost nezasloužila,“ tvrdí Dvořáková. V té době se věnovala tanci, dokonce ji trénovala tanečnice Lenka Nora Návorková, která tančila s jejím tátou.

„Bohužel už na to nemám moc času,“ přiznává Anna, která kromě herectví krásně zpívá a hraje na kytaru. To právě předvedla také v nemocnici na covidovém oddělení, kde pacientům zazpívala a posléze předčítala z knihy Malý princ

Její krása opravdu bere dech a je jasné, že o nabídky na rande nemá nouzi. „Přítele momentálně nemám,“ říká Anna, která se v roli nevěrnice objevila ve videoklipu Noc střídá den Jakuba Moulise (21), který si v soutěži The Voice Česko Slovensko vyzpíval druhé místo. 

VIDEO: Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku?

Video
Video se připravuje ...

Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku? Luboš Procházka, Aleš Brunclík

Fotogalerie
60 fotografií