„Tak bohužel i já jsem pozitivní na covid-19. Nemám žádný těžký průběh a díky bohu Ruminka sem tam jen zakašle, jinak se směje a je stále veselá,“ informovala na instagramu své fanoušky Monika. První dny ovšem nebyly tak povzbudivé, dopadly na ni totiž velká únava a silná bolest hlavy.  

„Myslela jsem si, že to patří k tomu, ze v noci xkrát vstávám k Rumince, a tak je to tělo unavený a prostě si potřebuje odpočinout. Dnes už necítím chuť ani čich. Jsme doma v karanténě a je nám smutno po tatínkovi, který je na tom stejně, ale bez příznaků ve Vegas. Věřím, že to vše zvládneme a bude nám všem zase fajn,“ dodala optimisticky.

Video: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? 

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

Zápasník MMA Machmud Muradov svůj stav fanouškům odhalil přeškrtnutým plakátem na nadcházející zápas v Las Vegas, na který se poslední měsíce tvrdě připravoval. „Bohužel vám musím říct špatnou zprávu. Můj zápas 31. října byl zrušen, měl jsem pozitivní test na covid-19. Děkuji vám všem za vaši podporu, moc si toho vážím. Více vám řeknu během pár dnů, děkuji za pochopení.“

Jak Monika napsala, Macha netrápí žádné příznaky, maximálně hořkost v ústech ze zrušeného zápasu. Nyní ho bude čekat 10denní karanténa. Zda se zápas přesune na pozdější termín, nebo po prodělání nemoci odletí rovnou do Česka, prozatím neví.

VIDEO: Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova? 

Video
Video se připravuje ...

Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova? FTV Prima, Prima Cool

Fotogalerie
81 fotografií