„SEZNAMOVAČKA... spokojenost na obou stranách, řekla bych,“ napsala na úvod Veronika Arichteva k fotce, na níž Biserův syn z předešlého vztahu Teo láskyplně sleduje a drží za ručičku nevlastního brášku Luku.

VIDEO: Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučila se Slunečnou

Video
Video se připravuje ...

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou FTV Prima

„Luka se poprvé usmál a Teo ještě netuší, že jednou přijde den, teda spíš večer, kdy jako velkej brácha bude hlídat! My s Bisim si nad lahví dobrýho vína (samozřejmě někde, kde neni naše kuchyň, obývák, ložnice nebo kojící křeslo) budem říkat, jak jsou ty kluci boží a prohlížet si jejich fotky. No a pak se uklidníme a objednáme další odrůdu,“ sní na instagramu Veronika o časech budoucích, kdy už budou oba chlapci natolik velcí, že si doma vystačí jen ve dvou a ona s Biserem si jako rodiče budou moct dopřát zasloužený odpočinek.

Stejně tak všechny na instagramu přítomné dámy naprosto odrovnala fotka Luky, na které se chlapeček, jak už bylo zmíněno, poprvé usmívá. „Tak to je doják! Oba kluci jsou boží a Luka ty dvě bradičky tlusťoučký, úplně ňuňu!!!“ rozplývají se v komentářích. „Veru, je nádhernej, úžasnej, kdy můžu přijet???!“ nemohla se zdržet slov chvály i herečka Míša Kuklová (52). „Oh,“ reagovala stručně, ale jasně Veroničina kolegyně ze seriálu Slunečná Eva Burešová (27).

VIDEO: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
46 fotografií