Miss Earth Tereza Fajksová je od narození holčičky maminkou na plný úvazek. S partnerem ale nezaháleli a rozhodli se malé Lilien pořídit brzo sourozence, s čímž se modelka po dotazech fanoušků pochlubila před necelým měsícem. A nyní už odhalila i pohlaví miminka!

V dnešní době je moderní uspořádat kvůli odhalení miminka speciální příležitost, kdy se rodiče dozví, co se narodí díky plápolajícím konfetám příznačně růžové či modré barvy. Tereza Fajksová a její partner měli tyto konfety ukryté v černém balónku, které modelka propíchla, a bylo jasno! Modré konfety – bude to chlapeček!

Bezprostředně po zjištění se modelčin partner vrhl vstříc její náruči, patrně štěstím bez sebe, že bude mít kluka. To modelčina reakce působila na videu bez zvuku poněkud chladněji, čehož si hned všimli někteří fanoušci. „Moc gratuluju, trochu zklamaně jste vypadala, ale je mi jasný, že to tak jen vypadalo. Chlapečci jsou boží!“ napsala například jedna paní.

Protože ale Tereza chtěla předejít spekulacím o tom, že by ji snad zklamalo, že bude mít chlapečka, a zároveň si byla vědoma svého výrazu ve videu, raději sama hned v komentáři uvedla věci na pravou míru. „Jen bych chtěla podotknout, že pohlaví nám BYLO a JE úplně jedno. Hlavní je, aby tu s námi bylo miminko v pořádku,“ vysvětlila šťastná nastávající dvojnásobná maminka.

Video
Video se připravuje ...

Miss Fajksová plánuje dítě. Není už ale náhodou „v tom"? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií