Oba umělci jsou důkazem toho, že nikdy není pozdě začít prakticky s čímkoliv. Ne že by byli nedejbože tak staří, nicméně není to tak dlouho, co se Iva i Václav věnují fitness. Důležité je zkrátka chtít, mít motivaci a výsledky se dostaví.

„Pan a paní Fitnessovi, 6 dní do závodů. @vaclavnoidbarta_official, děkuji ti za inspiraci a motivaci, jsi megaborec,“ komentovala představitelka legendární hloupé blondýny Iva Pazderková společnou fotku s Vaškem a poděkovala i dalším lidem, kteří se na jejich drsné cestě za soutěžní muskulaturou podíleli.

Do fitness závodů zbývá oběma posledních pět dní, a tak se teď do toho musí opřít jako nikdy předtím. „Začíná nám "superkompenzace", tzn. první 3 dny 7 litrů vody a jenom bílkoviny, pak 2 dny jenom rýže a 2 dcl čaje. Ten řád má ale něco do sebe!!! Viď, @iva.pazderkova?“ popsal motivovaný Václav Noid Bárta, který na rozdíl od Ivy už přece jen nějaké zkušenosti s tímto soutěžením má. Jestli jejich snaha přinese i nějaké ovoce v podobě dobrého umístění, to se už brzy ukáže... Budeme držet palce!

VIDEO: Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude.

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
52 fotografií