Dle jejích slov ho uklidila, aby se v něm vyznala. Na policích jsou potraviny poskládané, ale všude okolo je všechno, co by nemělo být vidět. Hrnce, rýžovar, smetáky, mixér... Prostě vše, co zrovna člověk nepotřebuje a nikam už se to nevejde. Dřív se nepotřebné věci schovávaly do kumbálů. Ty se postupem času raději neotevíraly, aby se vše nevyvalilo. 

„Tak jsem v rámci sebeuklidňování ještě uklidila domeček. Nemůžu totiž boxovat, když mě včera bolelo v krku,“ okomentovala terasu, kterou si zařídila v gypsy stylu. A právě to některé její fanynky pobouřilo. 

„Dokonalé, až na ten hrozný přístřešek! Vlnitý plech všude, hnus. Agátko, mám tě ráda, jsi úžasná maminka, baba, ale ten přístřešek je vrchol nevkusu, ne vkusu. A dělá to opravdu ten plech,“ napsala jedna ze sledujících. A hned byl oheň na střeše. Do dámy, která si dovolila zkritizovat vlnitý plech, se pustily ženy, které Agátu doslova „žerou“. 

VIDEO: Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky! David Turek, Aleš Brunclík

„Ukaž svůj zahradní domek Ty stylová ženo. Je to originální a krásné,“ rozepsaly se sledující ženy. Kdyby to bylo na profilu Simony Krainové, tak by od ní dostaly co proto, ale Prachařovou to nechává klidnou. 

VIDEO: Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením?

Video
Video se připravuje ...

Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením? Markéta Reinischová

Fotogalerie
53 fotografií