Jakožto dvojnásobná maminka má na sebe představitelka Ivušky z Comebacku minimum času. Všechnu pozornost věnuje svým potomkům, domácnosti nebo kariéře, chvilku o samotě, čistě ženský relax, nalézá opravdu ojediněle.

Naštěstí má vedle sebe milujícího partnera Vojtěcha Štěpánka, který jí dopřál to, po čem tak dlouho toužila. „Takhle vypadá šťastná máma v mém podání! Hodinka a půl samoty! Já ji obohatila o plavání a pak kávu! Dokonce jsem si pořídila permanentku a určitě budu chodit,“ napsala herečka nadšeně na instagram a pochlubila se snímkem v modrých jednodílných plavkách a vlasy zabalenými do ručníku.

VIDEO: Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce.

Video
Video se připravuje ...

Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce. Bára Horáková, Lukáš Červený

Chlapům také prozradila, jaký dar ženy ocení nejvíce. Žádné kytice, žádné šperky nebo peníze. Všechny touží po chvilce jenom pro sebe. „Je to neuvěřitelně léčivé! Z unavené, vyčerpané, neupravené, vztahovačné, přecitlivělé, hádavé ženy se vám vrátí vyzenovaná víla. Protože za ty dvě hodiny stihne nejen kávu a možná bazén, ale taky se vypláče, vyvzteká, vypovídá sama sobě, zkritizuje svoje tělo, pochválí svoje tělo, zanadává si na Vás a děti, dojme se, jak báječného muže a děti má, obvolá pár kamarádek a mámu a vzduch je vyčištěn,“ pokračovala Leichtová s humorem sobě vlastním a dámám v komentářích nezbývalo nic jiného než souhlasit.

VIDEO: Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií