I přes vztahu nesvědčící zprávy o terminátorově údajné nevěře, které v posledních týdnech prosakují z nejrůznějších stran, se Karlos Vémola nevzdává. I když aktuálně složitá koronavirová situace nepřeje cestování, MMA bijec se sbalil a vyrazil do hlavního města našich východních bratrů. Tam totiž aktuálně přebývá jeho ex Lela Ceterová i s dcerou Lili. „Ty moje malý lvíče. Ty máš tričko daddy's girl. Jsi malá daddy's girl,“ rozplývá se Karlos Vémola v jednom ze svých aktuálních instastories. Ve videu se tulí ke své dcerce, jejíž dupačky hlásají v překladu z angličtiny „tatínkova holčička“.

Na dalším z krátkých videí si už Karlos Vémola dopřává venkovní posezení a s ním spojené občerstvení. „To jsou rodiče, Lilíku, viď? Místo sladkosti ti dají citron,“ zní zápasníkův rozesmátý hlas zpoza telefonu, kterým pořídil video nejen dcery, ale i své někdejší přítelkyně. Oba ex partneři přitom společně s dcerou sedí na zahrádce jedné z bratislavských kaváren a užívají si rodinné odpoledne. Kdyby se v nedávno uplynulých týdnech nepřihlásilo několik údajných milenek věhlasného českého terminátora a nezveřejnili oba prohlášení o rozchodu, působilo by to jako idylicky strávený čas mladé rodiny.

VIDEO: Vémola: Po Atillovi půjdu tak dlouho, než ho dostanu zpátky do klece

Video
Video se připravuje ...

Vémola: Po Atillovi půjdu tak dlouho, než ho dostanu zpátky do klece. iSport TV

 

To Lela Ceterová byla přece jen o něco opatrnější a přiznat svého ex jen tak nechtěla. I na jejích instastrories se objevilo video z téhož místa. Silikonová playmate se ale omezila na ukázání jen sebe sama a dcerky. Pozornému oku ale skutečnost, že byli bývalí partneři spolu, neunikne. Návštěvě Slovenska předcházelo účinkování Karlose Vémoly v pořadu Show Jana Krause. V té svalovec vehementně popíral přítomnost jakýchkoli milenek ve svém životě a na adresu Lely prohlásil, že je to „hodné a křehké stvoření“. Pročež fakt, že si buduje cestu zpět k matce společné dcery, také zcela nevyloučil.      

VIDEO: Všechno nejlepší, Karlosi! Terminátorovi přáli k narozeninám jeho blízcí i slavný herec

Video
Video se připravuje ...

Všechno nejlepší, Karlosi! Terminátorovi přáli k narozeninám jeho blízcí i slavný herec. iSport TV

Fotogalerie
61 fotografií