A teď se jí zkušenosti hodí v seriálu Slunečná, kde představuje odbornici na plastickou chirurgii. Herečka týdeníku 5plus2 řekla, že s umělým vylepšováním to nepřehání a příklad si bere z herečky Demi Mooreové (57). 

„Samozřejmě nechci vypadat v šestačtyřiceti na šedesát, to ostatně nechceme nikdo. Ale mám za to, že musíme přírodě zároveň povolit, aby nám ukázala, co jsou to vrásky.“

„Mimochodem, ty já tedy mám, a i když je čas od času řeším pomocí botoxu, tak je hrozně důležité přistupovat k tomu s citem a opatrně. Když najdete paní doktorku, která vám jako člověku rozumí, je to naprosto zásadní. Je jasné, že když přijdete k odbornici, která sama vypadá jako vosková figurína, tak nemůžete věřit, že z vás nebude chtít udělat něco podobného,“ svěřila se v rozhovoru Alice Bendová, která rozhodně na svůj věk nevypadá. 

VIDEO: Alice Bendová: Dostane se letos do svého apartmánu na Kanárech?

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Dostane se letos do svého apartmánu na Kanárech? Markéta Reinischová

V jejím případě je to dílem nejen odborníků, ale i mladším partnerem a velmi pozitivnímu přístupu k životu. 

„Nechci mít nepřirozeně vypnutý obličej a v ordinaci, kam chodím, to dobře vědí. Je to ale i o vkusu. Vráskám se úplně nevyhnu a celulitidu zkrátka mám. Nehroutím se z toho. Nebudu dvě hodiny denně dřít, aby se pak stalo, že týden vypustím a všechna snaha vyjde naprázdno. To bych se zbláznila. Prostě raději už nebudu nosit před kamerou tanga. Hotovo!“ přiznává se smíchem sexy brunetka. 

VIDEO: Velké ztráty sexbomby Bendové: Propadlé letenky a zákaz „chalupy“! Kde provětrá vnady?

Video
Video se připravuje ...

Velké ztráty sexbomby Bendové: Propadlé letenky a zákaz „chalupy“! Kde provětrá vnady? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
43 fotografií