Už v pondělí v podvečer, den před nedožitými 81. narozeninami Karla Gotta, se na jeho hrobě objevila cedule s dojemným vzkazem od rodiny, na níž stojí: „Drahý Kájo, milovaný tatínku a dědečku, moc nám chybíš, je tu bez Tebe velké prázdno. Vzpomínáme na Tebe s láskou každý den. Posíláme pusu do nebe. Ivana, Charlotte, Nelly, Lucie, Vojta a Honza,“ zní srdcervoucí slova milovanému zpěvákovi. Mnohé návštěvníky nicméně zarazilo, že na ceduli chybělo jméno Mistrovy nejstarší dcery. Ta následně celou situaci pro Blesk okomentovala slovy: „Uctím tatínka v průběhu týdne, o společné rodinné kytici jsem nevěděla,“ uvedla nejstarší Gottova dcera stručně. Tím ale nic neskončilo.

Gottova rodina záhy absenci Dominičina »podpisu« vysvětlila ústy tiskové mluvčí Anety Stolzové. Ta Blesku sdělila: „Dominika o rodinu svého otce nejeví žádný zájem, je dospělá, a tedy zodpovědná za své jednání. Dominika není s Ivanou v kontaktu a o rodinu se od svého návratu do Česka nezajímá. Stejně tak se nezajímala o uložení otce a nezajímá se ani o hrob. Nezavolala Ivaně ani Lucii, aby se na čemkoliv okolo nedožitých otcových narozenin domluvila.“

VIDEO: První trailer k chystanému dokumentu o Gottovi

Video
Video se připravuje ...

První záběry z filmu KAREL Bontonfilm

Tahle slova ale nadzvedla Dominiku Gottovou: „Není pravda, že se o rodinu svého otce nezajímám. A je na manželce mého otce, aby děti obvolala a sdělila jim formu uctění jeho památky, kterou chystá. S rodinou, včetně sestřiček, v kontaktu jsem. Velice mě toto prohlášení zabolelo a dokážu, že není pravdivé,“ sdělila Blesku. Ať je to tak, nebo tak, jedno je jisté, Karel Gott by z nedorozumění či slovních přestřelek uvnitř své rodiny neměl radost.

Fotogalerie
49 fotografií