Byť to nejspíš nebyl původní záměr pisatelky, její otázka vyzněla jako pořádné rýpnutí. Jen chvíli poté, co zpěvačka zveřejnila na svém instagramovém profilu fotku svých dvou synů Tadeáše (3,5) a Matouše (1,5) na chatě u Moničina kamaráda, dabéra Marka Liberta (48), se mezi komentáři objevil dotaz, zda je na fotce skutečně k vidění plena. Jeho autorka tím celkem necitlivě poukázala na mladšího ze synů Moniky Absolonové.

To ale internetová komentátorka nevěděla, co svou neomaleností spustí. „Vůbec nechápu vaší otázku. Netušila jsem, že používání plen je jen do určitého věku. Pracuji v mateřské škole a není výjimkou, že i dvouapůlleté dítě má na spaní pleny,“ ozvala se bojovně jiná z řady sledujících Moniky Absolonové.

„Přesně tak, také pracuji v mateřské škole a holčička ve dvou a půl letech má plenky celý den. Před koronou. Po koroně jen na spaní. Je šikulka a nikomu nám to žíly netrhá,“ přispěchala s reakcí další ze zaměstnankyň předškolního zařízení.

VIDEO: Monika Absolonová o synovi: Když zpívá, je to peklo v řetězech

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová o synovi: Když zpívá, je to peklo v řetězech David Turek, Lukáš Červený

„Já se tak stydím za některé lidi. I kdybych měla plenu já, paní může maximálně koukat, ale komentáře? Bože můj, pomoz! Že se nestydíte,“ vypsala se pohoršená fanynka. A paní se zjevně styděla, protože komentář o pleně jen nedlouho potom zmizel.

Monika Absolonová celou dobu zachovávala dekorum. „Když si projdete tím, čím Marek Libert, taky budete nosit plínu,“ vzal to na sebe zpěvaččina kamarád Jakub Wehrenberg(45), který pozornost z mladšího syna Monika Absolonové přenesl na společného kamaráda. Tím, že Monika Absolonová jeho komentář posléze „lajkla“, dala jasně najevo, co si o celém incidentu myslí.  

VIDEO: Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? Pavlína Horáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
61 fotografií