Dlouholetá představitelka profesorky Miriam Hejlové tehdy nemohla kvůli koronaviru na barvu ke své kadeřnici, a tak se rozhodla využít značných bílých odrostů k radikální změně. Když se salony konečně otevřely, tmavé konce si nechala ostříhat a ostatní vlasy hodila do jemné blond. Výrazně omládla a zjemnila. Alespoň tak si tu fotku vysvětlovali její fanoušci.

VIDEO: Hana Maciuchová zvolnila tempo a jen kvete! Ale proč je tak málo ve filmech? 

Video
Video se připravuje ...

Hana Maciuchová zvolnila tempo a jen kvete! Ale proč je tak málo ve filmech? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Do projektu s kytarovým virtuosem Štěpánem Rakem už pak vstoupila jako blondýna. Chystali na říjen a listopad dva unikátní společné koncerty v kostele svatého Šimona a Judy.

Maciuchová patří mezi herečky, které nosily celý život stejný účes. I když jednou přece jen zkusila nechat vlasy trochu narůst. Experiment ale velmi brzy ukončila. „Mám vlnité vlasy a bylo s nimi náhle hodně práce,“ vysvětlila herečka. A taky dodala, že měla při pohledu do zrcadla pocit, že to už není ona.

Blondýna už byla

Diváci ji léta znají jako krátkovlasou brunetku. Kolikrát byla Hana Maciuchová na obrazovce nebo plátně za blondýnku, by se dalo spočítat na prstech jedné ruky. Dlouhé světlé vlasy měla např. v pohádce Čarovné prstýnky (1978) a blonďatou kudrnatou paruku ve filmu Člověk proti zkáze (1989), kde ztvárnila Olgu Scheinpflugovou (†65), herečku a manželku Karla Čapka (†48).

VIDEO: Maciuchová o Menšíkovi v Chalupářích: Čeho jste si nevšimli?

Video
Video se připravuje ...

Maciuchová o Menšíkovi v Chalupářích: Čeho jste si nevšimli? Petr Macek

Fotogalerie
30 fotografií