Výpověď dala Dominika sama, jelikož by si přála mít do budoucna víc stabilní práci, kde by měla jasně dané dny pracovní a volné. Proto také rovnou kývla na nabídku hlavního pracovního poměru v lahůdkách ve stejném obchodním centru, kde brigádničila vždy, když měla v baru volno.

„Už to takhle nešlo dál kombinovat, byla jsem hodně unavená. Proto jsem se rozhodla svůj pracovní život změnit. Dopředu jasně vím, kdy pracuji a kdy mám volno,“ prozradila pro deník Aha! Gottová, která staré práci řekla sbohem v neděli 5. července.

„V baru je problém nedostatek návštěvníků! Tam to táhli hlavně turisté a ti teď po koronakrizi skoro nejsou, takže nikdo neví, jak to bude s barem dál,“ vysvětlovala a naznačila tak, že v lahůdkách o dvě patra níž to v současné situaci bude mít zkrátka jistější. Za šanci, kterou jí v baru dali, je ale nesmírně ráda. „Život jde ale dál a teď volím tuhle cestu,“ dodala.

VIDEO: Gottová plánuje odjet z Česka, místo vás překvapí! A drsná slova Hrušínského o Číňanech

Video
Video se připravuje ...

Gottová plánuje odjet z Česka, místo vás překvapí! A drsná slova Hrušínského o Číňanech 

Starosti teď má i s rozvodem s finským manželem Timo Tolkkim (54), který za ní teď opět dorazil do Prahy. „Ano, jsem tady a potkám se s Domi během týdne, jak bude mít čas. Moc jsem se na ni těšil,“ přisvědčil pro Aha! hudebník a někdejší hvězda metalové skupiny Stratovarius. Ten byl od konce února pracovně v Mexiku.

Žádost o rozvod s ním podala Dominika už v zimě a soud v Helsinkách ho už řeší, jenže na jaře zuřil po světě koronavirus a kvůli různým bezpečnostním opatřením se do Finska manželé nedostali. Náhradní termín asi dostanou na podzim.

VIDEO: Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den

Video
Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
96 fotografií