Jedno líné pondělí se hvězda komediálního tria 3v1 rozhodla zodpovědět dotazy fanoušků. Samozřejmě, většina se točila kolem její kariéry a těhotenství. Arichteva například prozradila, že je v 29. týdnu těhotenství a má jedenáct kilo nahoře. Řeč přišla i na poslední dobou hojně probírané téma domácího porodu.

„Je to každého věc, ale mě vždycky vyděsí, když to někdo zveřejní a vlastně to tím doporučuje,“ započala sáhodlouhou odpověď Arichteva. Poslední veřejnou osobou, jež porod do vany sdílela, a dokonce jí kromě nutné porodní asistentky asistovala i teprve dvouletá dcera, je herečka Kristýna Leichtová.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Ta kontroverzním snímkem rozpoutala debatu o výhodách i nevýhodách, pohodlí a možných rizicích. Právě těch se Arichteva bojí ze všeho nejvíce.

„Nikde se už nedočtete, pokud nehledáte, o těch porodech, které bohužel nedopadly dobře. Já jsem rozhodně pro porod v nemocnici pod dohledem lékaře,“ pokračovala představitelka Denisy Kánské ze Slunečné. Zdůraznila, že vše je samozřejmě o přípravě rodičky a kvalifikované asistence, pokud ale nastanou životu nebezpečné komplikace, ani nemocnice pět minut od místa bydliště nemusí maminku nebo dítě zachránit. Volbu rodiček však nerozporuje, je to na nich a porodním domům fandí.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií